Prima pagină » Gemenii lui Borcea și-au serbat ziua de naștere cu întârziere

Gemenii lui Borcea și-au serbat ziua de naștere cu întârziere

by Mirela Dinica
0 comment

 

Gemenii familiei Borcea, Antonia Melissa și Mihai Angelo, au împlinit 9 ani pe 17 iunie. Aceștia și-au amânat cu o săptămână petrecerea aniversară pentru ca tatăl lor, Cristi Borcea, să poată ajunge de la Miami în România. 

Mihaela Borcea a declarat în exclusivitate pentru raportmonden.ro: „Le-am sărbătorit ziua de naștere mai târziu cu o săptămână, deoarece am vrut să fie prezent și Cristi la party. Va fi o petrecere comună la care am pe invitat toți prietenii lor. Tortul a fost ales de copii, iar în ceea ce privește cadourile, noi le facem daruri tot timpul, au tot ce le trebuie”.
Cristi Borcea a venit în România, fără actuala sa soție, Alina, special pentru a lua parte la aniversarea celor doi copii ai săi care au împlinit 9 ani, el pregătindu-se așa cum se cuvine pentru petrecere, cu multe daruri, dar și cu un look nou. Cristi a mers înainte cu câteva zile de petrecere chiar și la salonul fostei soții, Michelle Center, pentru a se tunde.

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type