Prima pagină » Ghici ce cadou pervers isi doreste Corina?

Ghici ce cadou pervers isi doreste Corina?

by Mirela Dinica
0 comment

„Un film bun și o mâncare bună – sunt elementele care compun rețeta pentru o seară romantică reușită”, e de parere Corina. Cântăreața le-a dezvăluit fanilor și ce-și dorește să primească anul acesta de Valentine’s Day.

„Cel mai neobișnuit cadou pe care l-am primit de Valentine’s Day a fost o pereche de cătușe cu puf roșu. Iar anul acesta îmi doresc încă o pereche de cătușe, roz”, a declarat Corina la Kiss FM. „Pentru mine, o seară romantică perfectă trebuie să fie cu persoana pe care o iubesc cel mai mult. Poate un film, poate o cină. Zilele trecute a fost ziua mea și am ieșit seara la un restaurant, am mâncat un lapte de pasăre. Am aprins o lumânărică în laptele de pasăre și uite așa mi-am petrecut ziua de naștere. N-am nevoie de mai mult: un film, o mâncare bună și cam atât, e suficient”, a mai spus ea în cadrul Kiss4Love.

În februarie, Kissomanii au parte de Kiss4Love la radioul numărul 1 din România. Vrei să impresionezi persoana cu care ești sau… cu care vrei să fii? Trimite o serenadă personalizată, comandată pe kissfm.ro și cântată de trubaduri de soi: Inna, Andra, Corina, Anda Adam, Alex Velea, Smiley, Deep Central, Alb Negru sau afisează-te împreună cu perechea ta într-o poză frumoasă și-ți sporești șansele să pleci în promenadă la Paris sau Veneția.

Citeste si

Leave a Comment