Prima pagină » Ghici ce cadou pervers isi doreste Corina?

Ghici ce cadou pervers isi doreste Corina?

by Mirela Dinica
0 comment

„Un film bun și o mâncare bună – sunt elementele care compun rețeta pentru o seară romantică reușită”, e de parere Corina. Cântăreața le-a dezvăluit fanilor și ce-și dorește să primească anul acesta de Valentine’s Day.

„Cel mai neobișnuit cadou pe care l-am primit de Valentine’s Day a fost o pereche de cătușe cu puf roșu. Iar anul acesta îmi doresc încă o pereche de cătușe, roz”, a declarat Corina la Kiss FM. „Pentru mine, o seară romantică perfectă trebuie să fie cu persoana pe care o iubesc cel mai mult. Poate un film, poate o cină. Zilele trecute a fost ziua mea și am ieșit seara la un restaurant, am mâncat un lapte de pasăre. Am aprins o lumânărică în laptele de pasăre și uite așa mi-am petrecut ziua de naștere. N-am nevoie de mai mult: un film, o mâncare bună și cam atât, e suficient”, a mai spus ea în cadrul Kiss4Love.

În februarie, Kissomanii au parte de Kiss4Love la radioul numărul 1 din România. Vrei să impresionezi persoana cu care ești sau… cu care vrei să fii? Trimite o serenadă personalizată, comandată pe kissfm.ro și cântată de trubaduri de soi: Inna, Andra, Corina, Anda Adam, Alex Velea, Smiley, Deep Central, Alb Negru sau afisează-te împreună cu perechea ta într-o poză frumoasă și-ți sporești șansele să pleci în promenadă la Paris sau Veneția.

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type