Home VEDETEINEDIT Ghici cine il voteaza pe Cezar la Eurovision?

Ghici cine il voteaza pe Cezar la Eurovision?

by Mirela Dinica
0 comment

Echipa Eurovision România a avut, sâmbătă, cea de-a doua repetiție pentru semifinala din 16 mai. Cezar și colegii săi au urcat din nou pe scena de la Malmö Arena, după pregătirile prealabile din culise. Au fost din nou verificate sunetul, unghiurile de filmare, toate detaliile pentru ca show-ul lui Cezar să fie unul cât mai curat, perfect atât ca imagine, cât și ca sunet.

Repetiția a fost urmată, de această dată, de o conferință de presă, în cursul căreia Cezar a vorbit despre așteptările sale de la acest concurs, dar și despre cariera sa de contratenor. “Repetiția a ieșit foarte bine, dar aștept cu nerăbdare momentul când voi cânta în fața celor peste 10 mii de spectatori. Sunt convins că atunci va fi și mai bine, pentru că întotdeauna, atunci când văd publicul impresionat de piesele pe care e interpretez, simt că trăiesc pentru cei care mă ascultă. Nu o dată mi s-a întâmplat să plâng în timp ce cântam…”, a mărturisit Cezar la conferința de presă. El a mai spus că, deși urmărește cu mare interes competiții muzicale precum Eurovisionul sau San Remo, nu s-ar fi gândit să participe; însă, din momentul în care compozitorul Cristian Faur l-a contactat pentru a-i încredința piesa It’s My Life, totul a devenit o provocare pe care artistul o ia în serios.

De vocea lui Cezar a fost uimită și Bonnie Tyler, celebra interpretă galeză care anul acesta este reprezentanta Marii Britanii la Eurovision. Echipa TVR i-a luat sâmbătă un interviu vedetei, aceasta declarând că, întrucât nu își poate acorda sieși propriul vot, i-l va da lui Cezar. Imagini din interviul acordat de Bonnie Tyler echipei TVR vor putea fi urmărite la o ediție ulterioară a emisiunii Drumul spre Malmö, de la TVR 1.

Seara, delegația română a dat curs invitației colegilor din Belarus de a participa la petrecerea organizată de ei la Euroclub. Cezar, devenit foarte cunoscut printre iubitorii Eurovisionului, a fost solicitat de numeroși admiratori să facă fotografii și să discute. Cezar va concura în cea de-a doua semifinală a Eurovision Song Contest 2013, pe 16 mai, unde piesa “It’s My Life” (muzică și versuri Cristian Faur) va intra în competiție pe poziția 17.

Citeste si

Leave a Comment