Home TRUP SI SUFLETPSIHOLOGIE Ghid erotic: Bărbatul și lumânarea

Ghid erotic: Bărbatul și lumânarea

by Mirela Dinica
0 comment

Pentru femeie, nu actul sexual in sine este partea esentiala a dragostei, ci atmosfera in care se desfasoara el. Inainte de intalnire, in timp ce in capul barbatului se declanseaza preludiul, ea alearga prin magazine dupa lumanarele parfumate.

La ora 20,00 fix, mai punctual ca niciodata, el suna la usa ei si, cand ea ii deschide inca aburinda de dusul precipitat, inauntru miroase a iasomie, el pune frana brusc,  nestiind daca e cazul sa calce pe petalele de trandafiri. Si, in plus e intuneric. Mai sa fie, s-a luat curentul precis…

Time is money

Desi se poate arata incantat de atentia care ii este acordata ca si partener sexual, barbatul traieste o mica drama in fata scenografiilor erotice: cu cat ii place mai mult, cu atat este mai excitat si ar vrea sa faca sex mai repede, stricand astfel tot farmecul stradaniilor ei. Uneori, barbatii privesc cu groaza lumanarile care ard rabdator peste tot si gandesc cam asa: „daca ea a petrecut vreo trei ore sa aranjeze aceste lumanari, inseamna ca eu va trebui sa-i ofer un preludiu tot cam atat de lung. Mamaaaa!!!” Trist este ca avem de-a face cu un cerc vicios: cu cat mai precipitata este relatia celor doi, cu atat Ea se straduieste sa aseze mai multe lumanari. Cu cat ea aseaza mai multe lumanari, cu atat mai repede ii vine lui sa o ia la fuga…

Barbatul, om al faptelor

Spre disperarea Ei, in fata unui aranjament frumos cu lumanari, pe el ar putea mai degraba sa il intereseze ceea ce in teoria managementului se denumeste „facts and figures” (adica fapte si cifre): cat au costat lumanarile, ce risc de incendiere prezinta ele, cum au facut aia de le-au dat formele  acelea ciudate, ce-o fi in capul ei, de unde a invatat sa faca asta, cu cine a mai facut figura asta… ea este frumoasa, i se zaresc formele apetisante, el intinde mana sa se serveasca, iar ea ii spune: Staaaai putin, nu observi nimic in jur?” Din acest moment, lumanarile devin dusmanul lui de moarte. Sunt ca piesele acelea stupide si fragile de la cursa cu obstacole. Trebuie sa treci peste ele, fara sa ranesti, pentru a ajunge Campion.

Despre tulburarile de vedere la lumanare

In psihologie este cunoscut fenomenul ingustarii constiintei in situatii limita, care consta in reducerea ariei percepute de un om marcat de unul dintre instinctele primare (asimilare, conservare, sexual). Adica omul marcat de unul dintre aceste instincte vede, aude, simte mult mai putin decat atunci cand este in stare relaxata. Pe langa ingustarea perceptiilor, se reduce si aria preocuparilor, cea mai importanta ramane cea care implineste instinctul maxim de eficienta. Daca este instinct de asimilare, activitatea este cautarea hranei, daca este de conservare, activitatea de baza este fuga. Daca este instinct sexual, activitatea este apropierea de partener. De aceea, este extrem de important ca, daca vrei ca lumanarile aprinse de tine sa fie vazute, sa te imbraci intr-o vestimentatie corespunzatoare, mai degraba asemanatoare cu cea a unui preot. Un desuu cu crapatura pana sus declanseaza unul dintre instincte si cred ca banuiesti care.

Atmosfera lui esti tu

Oricat de proasta va fi fost nota lui la Limba romana, un barbat stie sa compuna in mintea lui un poem pornind de la formele tale. Expresii precum: „Bai, ce sani adevarati poate sa aiba!” exprima clar uimirea acestei fiinte sensibile in fata scenografiei facute de natura pe trupul tau. Nu e de mirare ca daca tu esti acolo, el nu vede atmosfera, ci incepe sa filmeze de aproape acele elemente care, fara ca el sa stie, denota faptul ca tu esti sanatoasa si fertila, adica frumoasa. Aflat in plina ingustare de constiinta de care vorbeam mai devreme, barbatul nu poate avea imagini panoramice, ci mai degraba succesiuni rapide de diapozitive din ceea ce reprezinti tu.

Penetrarea ajuta vederea

Trecem peste lupta dintre dorinta ei de a evidentia lumanarile si dorinta lui de a o evidentia pe ea si ajungem, in cazul in care ea nu s-a suparat, la fenomenul penetrarii. Fericit  ca a reusit sa ajunga pe linia portii, el isi acorda un moment de relaxare. Ea este mai emotionata si tine ochii inchisi, dar el abia atunci deschide ochii cu adevarat si, ce vede? Cateva lumanari supravietuiesc pe ici pe colo si se zbat ca o femeie care e pe cale sa se aprinda. Vede cat de frumos e, apoi incepe scenografia lui: foloseste acest fundal pentru a suprapune silueta ta intr-o pozitie pe care a mai vazut-o undeva. Unde? In reviste pentru barbati!!!

Citeste si

Leave a Comment