Home VEDETE Gigi Becali sare la gâtul asistentelor lui Capatos

Gigi Becali sare la gâtul asistentelor lui Capatos

by Mirela Dinica
0 comment

Patronul Stelei este mai hotărât decât niciodată să pună capăt relațiilor dintre asistentele lui Capatos și doi dintre elevii lui Laurențiu Reghecampf. Becali spune că Daniel Crudu este direct responsabilă de pasa proastă prin care trece Mihai Costea.

”Vă dau eu 10 salarii dacă vă duceți la Dinamo!”, a tunat Becali, care a rugat-o pe Cruduța să fie mai înțelegătoare cu olteanul: ”Trebuie și ea să se obișnuiască și ea cu mai puțin, știți voi cu ce. El e armăsar, da’ dacă ea dă din coadă, armăsaru’ ce să facă? El e distrus, are calități extraordinare native, dar e pe altă planetă. Nu-l mai interesează de fotbal, se gîndește numai la păsărica Danielei Crudu”.

 ”Pamfile i-a rupt genunchii lui Matei”

Nici colega de platou a Cruduței, Mădălina Pamfile, n-a fost iertată de atacurile latifundirului din Pipera. ”Lui Matei i-am zis că nu mai are voie nici măcar să discute la telefon cu ea. Daniela mai e cum mai e, dar Pamfile e și dată naibii, frumoasă rău, te nenorocește. Nu se compară Cruduța cu asta. I-am zis vrei să joci fotbal… foarte bine! I-a rupt genunchii, l-a nenorocit. Cît a fost cu ea nu a jucat nici o secundă”, a spus patronul roș-albaștrilor.

 

Citeste si

Leave a Comment