Prima pagină » Giulia Nahmany a lansat cartea “Merg mai departe – mai puternica, mai sanatoasa, mai fericita”

Giulia Nahmany a lansat cartea “Merg mai departe – mai puternica, mai sanatoasa, mai fericita”

by Mirela Dinica
0 comment

Giulia Nahmany a lansat cartea “Merg mai departe – mai puternica, mai sanatoasa, mai fericita”. Volumul aparut la Editura For You, prezinta procesul prin care vedeta a reusit sa depaseasca momentele dificile din viata si, in special, din perioada extrem de grea cauzata de boala si decesul mamei sale.

Durerea traita si perioada ulterioara pierderii mamei sale au transformat-o intr-o persoana mai puternica, mai sanatoasa, prin abordarea unui nou stil de viata bazat pe alimentatie sanatoasa si sport, si mai fericita prin prioritizarea lucrurilor cu adevarat importante precum familia si cei dragi ei. Cartea scrisa de Giulia Nahmany este o sursa de inspiratie pentru toti cei care trec prin perioade dificile in viata, care au nevoie de un sprijin moral, de un sfat constructiv si de o directie corecta pentru a depasi problemele momentului si a deveni mai increzatori in propriile forte. La evenimentul de lansare au participat persoane publice precum Stephan Pelger, Geanina Ilies, Mihaela Calin, Serban Copot, Andreea Runceanu (Amadeus), Nadine,  Ilinca Obadescu, Florentina Opris, Tiy Niculae, actrita Manuela Ciucur, precum si admiratori si prieteni apropiati ai autoarei, iubitori de carte si interesati sa afle detaliile din spatele confesiunilor emotionante si motivationale asternute pe cele aproape 200 de pagini ale cartii.

Gazda evenimentului a fost Andra Soceanu, prezentatorea rubricii Meteo de la TVR. Invitatii prezenti la Palatul Noblesse au asistat la discursul emotionant al autoarei, al Cameliei Soceanu, director al editurii For You, iar actrita Manuela Ciucur, cea care a interpretat rolul mamei Giuliei Nahmany in filmul Love by Design din 2014, a citit un pasaj din carte, mai exact, scrisoarea pe care autoarea i-o adreseaza regretatei sale mame, Daniela Drapel Nahmany.

Dupa discurs a urmat o sesiune de autografe. Atmosfera eleganta a fost intretinuta de recitalul unui pianist, iar invitatii s-au putut delecta cu inghetata artizanala Moritz Eis din ingrediente 100% naturale, cu praline belgiene Luado Chocolate, limonada proaspata si un atractiv candy bar ce a inclus si un tort personalizat cu coperta cartii lansate.

„Cartea insumeaza in paginile ei povestea aceasta simpla, dar atat de complicata a regasirii mele. O poveste autobiografica pe alocuri, despre renuntare, despre putere, despre redescoperire, despre munca, despre ambitie si determinare, despre tot ceea ce ne compune pe fiecare dintre noi, daca stim si avem puterea de a ne intelege si de a ne depasi toate angoasele. Si nu, nu este o introspectie, este pur si simplu un jurnal al luptei mele reale, fizice si spirituale cu mine insami, o batalie concreta si nemiloasa cu toate patimile si pornirile mele, cu dorintele si lasitatile mele, cu suferintele si nesigurantele mele.

Am plecat la acest drum pentru a le aduce celor aflati in impas o solutie pentru zbaterea lor aparent lipsita de sanse. Si, citindu‑mi randurile, sa se ajute sa inteleaga ca nu sunt singuri si nici nu trebuie sa abandoneze lupta ori speranta chiar daca se simt astfel” – marturiseste autoarea in cuvantul inainte al volumului.

Giulia prezinta in cartea sa cele 33 de adevaruri universale, simple, pe care le-a descoperit si gratie carora  a reusit sa treaca peste orice impas din viata si sa devina, in timp, mai puternica si mai increzatoare in viitor si in fortele proprii.

 „33 la numar au fost lucrurile simple care mi‑au schimbat radical viata. Si nu cred ca din intamplare. Coincidenta sau nu, aveam aproape 33 de ani cand a inceput prefacerea. 33 e o cifra magica si pentru un necrestin, nu numai un simbol desavarsit pentru crestini. 33 e cifra destinului in filosofia esoterica, 33 e numarul ce controleaza legatura dintre lumea materiala si cea spirituala, este cifra lui Dumnezeu, numarul superior destinat sufletelor care se cauta si alegerea caii pe care o au de urmat cu toate cele ce le asteapta inainte. Pe drumul catre inainte. Mergand mai departe.

33 e un nou inceput, e o linie clara de demarcatie intre mine cea de ieri si cea de maine. E cifra regasirii mele. Iar aceasta carte este suma acestui drum anevoios catre mine insami, ori e poate chiar un mic indrumar despre curaj si determinare pentru voi, pentru ca si voi sa aflati in acest fel, prin mine, unde se ascund zambetele voastre de mult ratacite. Si sa le aduceti astfel in lumina, mergand mai departe mai puternici fiind, mai sanatosi, mai fericiti”, adauga autoarea.

Volumul “Merg mai departe – mai puternica, mai sanatoasa, mai fericita”, lansat de editura For You, are pretul de 37 de lei, si este disponibil in toate librariile din tara, cat si online pe www.editura-foryou.ro.

Cartea este dedicata regretatei mame a autoarei, doctor Daniela Drapel Nahmany, si include aprecieri emotionante oferite de oameni dragi autoarei si cunoscuti publicului, precum Andreea Marin, Maia Morgenstern, Eugen Cristea.

Citeste si

Leave a Comment