Home ACTUALITATE Giulia Nahmany, tort în formă de diamant la aniversarea a 30 de ani

Giulia Nahmany, tort în formă de diamant la aniversarea a 30 de ani

by Mirela Dinica
0 comment

Giulia Nahmany a sărbătorit împlinirea vârstei de 30 de ani printr-o petrecere restrânsă la un renumit restaurant din Capitala. Vedeta a avut alături membri ai familiei, prieteni, parteneri de afaceri si a fost răsfățată cu cadouri încă de la primele ore ale dimineții.

Soțul ei, Cătălin, a surprins-o cu un superb inel cu diamant galben, de două karate, și cu un imens buchet cu trandafiri albi și roșii. Seara, în timpul petrecerii, Giulia a primit din partea prietenilor alte câteva zeci de buchete de trandafiri și orhidee, o geantă Hermes din ultima colecție, eșarfe fine și accesorii de firmă, precum și cărți, printre care favorita ei, “Coco Chanel: O viață intimă”.

Vedeta a petrecut seara alături de peste 30 de invitați, printre care s-au numărat și Oana Roman și Mihaela Borcea. Cu toții au savurat preparate fine realizate de un chef renumit, printre care: ciuperci pariziene cu creveți, canape cu brânzî și caviar de ardei gras roșu, brânză gorgonzola și vin alb, pui Yakitori la grătar cu sos de alune caju și lapte de cocos, dorada regală, cartofi boulanger.

Giulia a primit la desert un tort cu adevărat special, în forma unui diamant, care a cântărit 7 kilograme, și a fost realizat de iscusitul cofetar al locației. Desertul a fost surpriza serii și a fost primit cu aplauze de toți invitații.Forma tortului a fost decisă de soțul Giuliei, ținând cont de faptul că vedeta a lansat luna trecută o linie debijuterii cu diamante. Giulia Nahmany mărturisește că una dintre dorințele pe care și le-a pus în gând a fost să aibă, la fel ca toți cei dragi ei, parte de sănătate.

Citeste si

Leave a Comment