Home ACTUALITATE Giulia Nahmany va aparea in show-ul lui Kim Kardashian? Vedeta isi extinde afacerea cu bijuterii la New York!

Giulia Nahmany va aparea in show-ul lui Kim Kardashian? Vedeta isi extinde afacerea cu bijuterii la New York!

by Mirela Dinica
0 comment

Giulia Nahmany intentioneaza ca in aceasta toamna sa isi lanseze cunoscutul brand de bijuterii ce ii poarta numele, peste ocean, iar, cu ocazia debutului pe piata americana, se afla in discutii pentru a aparea in noul sezon al reality show-ului lui Kim Kardashian.

Vedeta, care a primit aseara “Premiul special pentru un business de succes” in cadrul Galei Eva.ro 12 ani, isi va extinde afacerea peste hotare si va deschide propriul magazin in New York, pe renumitul 5th Avenue, cel mai cunoscut bulevard de shopping, locul unde isi fac cumparaturile cele mai cunoscute vedete internationale.

Astfel se face ca in prezent Giulia se afla in negocieri cu echipa de productie a cunoscutului reality show al familiei Kardashian pentru ca unul din viitoarele episoade sa fie filmat partial in magazinul sau de bijuterii.

In aceste conditii, Giulia va deveni prima vedeta din Romania care apare intr-unul din cele mai vizionate reality show-uri la nivel mondial, iar zeci de milioane de oameni le-ar putea admira pe surorile Kardashian purtand bijuteriile realizate in Romania.

Pana la deschiderea magazinului Giulia Nahmany pe 5th Avenue, vedeta va participa la unul din cele mai prestigioase targuri de bijuterii, JA New York Summer Show, la care iau parte peste 10.000 de manufacturieri, comercianti si alte tipuri de profesionisti din industria de profil.

Pe toata durata eveimentului, Giulia va fi cazata in faimosul hotel New Yorks Ganesvoort, unde s-a filmat si reality show-ul surorilor Kardashian, “Kourtney and Kim Take New York”.

Giulia Nahmany a reusit, in doar doi ani, sa cladeasca in Romania un business de succes, lansand colectii de bijuterii cu cristale Swarovski si, mai nou, diamante, foarte apreciate inclusiv de marile vedete.

Loredana, Madalina Ghenea, Andreea Marin si Geanina Ilies sunt doar cateva dintre persoanele publice care poarta superbele creatii Giulia Nahmany in cele mai importante evenimente mondene si emisiuni TV.

Citeste si

Leave a Comment