Prima pagină » Grey, continuarea romanului erotic 50 de Umbre ale lui Grey, a apărut în România

Grey, continuarea romanului erotic 50 de Umbre ale lui Grey, a apărut în România

by Mirela Dinica
0 comment

Christian și Ana reîncing atmosfera cu o viziune complet nouă asupra relației lor pasionale, cea a lui Christian. În noul volum care vine în completarea seriei 50 de umbre ale lui Grey, personajul principal Christian Grey ne prezintă povestea de dragoste așa cum este ea vazută prin ochii săi.

Grey este al patrulea volum din seria 50 de Umbre ale lui Grey, semnat de E L James. Noul roman readuce în prim plan povestea neobișnuită de dragoste a cuplului Christian Grey și Anastasia Steele, momentul întâlnirii lor, precum și evoluția relației, narată din perspectiva enigmaticului Grey.

Retrăind momentele cele mai importante cu Anastasia, Grey invită cititorul într-o călătorie care îl va ajuta să înțeleagă mai bine natura personajului, dar și motivația din spatele acțiunilor sale.

Confesiunea protagonistului oferă întregii povești o notă în plus de maturitate care presupune o experiență complet nouă și captivantă pentru cititor. Va putea face fața Christian furtunii de sentimente interioare care îl domină sau va pierde iubirea vieții lui definitiv? Rămâne de văzut. Din multe puncte de vedere, Grey este același roman cu 50 de Umbre ale lui Grey, dialogul și desfășurarea acțiunii fiind identice.

Fiecare scenă este urmarită cu exactitate, singura diferență fiind că povestea este narată de această dată din perspectiva lui Christian. Spre deosebire de tonul entuziasmat al Anei, aproape copilăresc, care dezvoltă povestea în trilogia 50 de Umbre ale lui Grey, varianta lui Christian este masculină, serioasă și matură. Modul său de a privi lucrurile este complex, personajul fiind mereu calculat și disciplinat în gânduri și acțiuni. Adesea, gândurile sale sunt extreme și îl pun pe cititor în dificultate, dar ele dezvăluie aspecte din viața lui Grey pe care nu le poți afla decât din mintea acestuia. Multe goluri din povestea originală 50 de Umbre ale lui Grey sunt umplute, iar cititorul beneficiază de avantajul unei perspective complete. Dacă prima serie a ilustrat fanteziile unei tinere femei, Grey pastrează pe întreaga durată a lecturii o natură cerebrală și credibilă a poveștii.

Al patrulea volum din serie a fost anunțat la începutul lunii Iunie de către scriitoarea E L James printr-o postare care a strâns mai mult de 60.000 de like-uri pe Instagram. Lansarea oficială a romanului Grey a fost anunțată pe data de 18 Iunie, ziua fictivă de naștere a personajului principal Grey.

Volumul ajunge în luna octombrie și în România. Dacă v-a fost stârnită curiozitatea și sunteți nerăbdători de experiența Grey, romanul este disponibil pe librăria online Librex.ro, la reducere.

 

Citeste si

Leave a Comment