Home VEDETEEVENIMENT ”Guban No.1” s-a lansat la Bucuresti

”Guban No.1” s-a lansat la Bucuresti

by Predescu Cristina
0 comment

Un standard al calității și al dedicării, pantofii Guban s-au bucurat de-a lungul istoriei de peste 50 de ani de înalta apreciere a unor personalitățiprecum Harry Truman, Sophia Loren sau Regele Mihai de Hohenzollern-Sigmaringen.

Întorcându-se spre elogierea eleganței feminine, Guban împletește fantezia cu angajamentul pentru excelență creand o simbioza dintre stil și confort.

Recunoașterea unuia dintre cei mai respectați mesageri ai industriei marochinăriei românești s-a efctuat si la nivel international , in cadrul celui mai important eveniment mondial de prezentare si contractare incaltaminte si marochinarie, MICAM Spring  – Summer 2013, de la Milano.

Creatiile au fost dezvaluite in cea mai flatanta lumina de energie, gratie ambasadoarelor de imagine: Tania Budi, Alinka Crisan, Anca Serea, Bianca Ionita si Monica Munteanu., a caror eleganta capteaza valorile ce au mentinut numele Guban peste cinci decenii. Lor li s au altaurat si alte vedete simpatizante ale brandului: Roxana Iliescu, Roxana Iliscu Plesa, precum si unul dintre designeri care au creat o colectie capsula pentru brandul Guban, Mihaela Glavan.

Citeste si

Leave a Comment