Prima pagină » Hatice Sendil: “M-am nascut sub o stea norocoasa”

Hatice Sendil: “M-am nascut sub o stea norocoasa”

by Mirela Dinica
0 comment

Actrita Hatice Sendil, interpreta rolului principal  din “Dila”, serial ce va fi difuzat incepand din 20 aprilie la Kanal D,  este una dintre cele mai frumoase femei Turcia. Hatice (32 de ani) este castigatoarea titlului “Miss Turcia 2001” si ocupanta  locului al treilea la competitia “Miss Europe”.

La atuurile sale fizice a contribuit mostenirea sa genetica “amestecata”, mama sa avand origini albaneze, iar tatal sau fiind grec. Actrita este recunoscatoare pentru sansa oferita dupa participarea la aceste concursuri de frumusete, la momentul respectiv ea fiind studenta la Managementul Afacerilor.

Cred ca m-am nascut sub o stea norocoasa. Viata mea a luat-o pe alt fagas dupa ce am castigat concursul <Miss Turcia> si am devenit foarte cunoscuta. Mi s-au oferit contracte in diverse reclame, iar cariera mea a mers in alta directie decat cea proiectata initial. Faptul ca sunt actrita, ca fac aceasta profesie care necesita, pe langa talent, si multa munca, ma obliga sa ma perfectionez in fiecare zi. Sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce viata mi-a oferit in acesti ani, a declarat frumoasa Hatice .

La inceputurile carierei sale, tanara a luat lectii de actorie cu Ayla Algan, una dintre cele mai bune actrite si profesoare de actorie din Turcia.

In noul serial de la Kanal D, Hatice Sendil o interpreteaza pe Dila, o tanara frumoasa si educata din Istanbul, care in urma casatoriei ajunge pe mosia unei familii bogate, conduse dupa cutume ce vor veni in conflict cu principiile ei de viata moderne.

Dila este o femeie foarte puternica, m-a impresionat destinul ei uluitor. Ajunge, prin casatorie, intr-o lume pe care o refuza initial. Dupa o tragedie generata de lupta pentru pamant,  ea va fi sfasiata intre sentimentul de razbunare si cel al iubirii. E interesant de urmarit traseul ei dramatic. Rasturnarile de situatie o vor pune pe Dila in fata unor alegeri foarte dificile, a declarat Hatice Sendil. 

 

Citeste si

Leave a Comment