Prima pagină » Herea s-a relaxat cu iubita în insula Creta

Herea s-a relaxat cu iubita în insula Creta

by Raport Monden
0 comment

Cu 12 goluri marcate în sezonul trecut, mijlocașul Ovidiu Herea s-a relaxat în insula Creta alături de iubita sa, Bianca Nuțu.

După un sezon greu în Liga I, Rapidul reușind doar poziția a patra în clasament, ”decarul” a vrut să uite de ratarea Cupei României, și la câteva zile după meciul de pe Arena Națională (1-0 pentru Dinamo) a plecat în concediu. Peripeția celor doi îndrăgostiți la malul Mării Mediteraneene a ținut o săptămână, iar acum, odată revenit în țară, Ovidiu Herea este cu gândul la parcursul din Europa League.

S-a distrat la petrecerea ”Chirurgului”
Weekendul trecut, mijlocașul de 27 de ani s-a deplasat la Timișoara, acolo unde a petrecut alături de alți rapidiști la botezul fiicei lui Dan Alexa, Antonia. Printre invitații celui poreclit ”Chirurgul” au participat Ovidiu Burcă, nașul micuței, goalkeeperul Dani Coman, Romeo Surdu, dar și ”câinii” Luchin și Tameș.

Se va ”bate” cu fratele lui
Aflat în vacanță, ”decarul” Rapidului a primit o veste bună din partea fratelui lui mai mic. Claudiu Herea (22 de ani) a promovat în Liga I cu formația sa, Viitorul Constanța.

Citeste si

Leave a Comment