Prima pagină » Horoscop Septembrie

Horoscop Septembrie

by Mirela Dinica
0 comment

Dacă e să treci prin infern, mergi înainte!”  Winston Churchill

Credem ca toamna este un dar? Este! Aduce cu sine o igiena necesara energiei noastre.

Dupa energia adusa de Leu care ne impingea la distractii, activitati de grup in aer liber, cumintea toamna sub obladuirea dulcei zodii Fecioara, ne aseaza pe ganduri, suntem mai atenti la nevoia trupului care cere odihna. Din 1 septembrie Mercur intra si el alaturi de Soare in zodia Fecioara si, cu totii, indiferent de zodie, vom simti acest pasaj astral.

Leii vor fi mai calculati cu propriile venituri. Fecioarele vor vorbi atent si la obiect. Balantele vor fi putin obosite de gandurile ascunse care trec ca Mig-urile doar prin capul lor. Scorpionii vor redescoperii valoarea prietenilor de nadejede. Sagetatorii  se prind cu mintea de un nou proiect care le vizeaza cariera. Capricornii viseaza de pe acum unde sa-si planifice o mica calatorie. Varsatorii fac bani prin alte persoane. Pestii ajung sa faca pace cu inamicii. Berbecii sunt pusi pe fapte mari si abordeaza muncile grele de care tot fug de aproape un an. Taurii rezoneaza incredibil cu fiintele iubite. Gemenii isi vor freca podelele casei timp in care le vin in minte alte o mie de idei de reamenajare a spatiului locativ. Racii se dedau la vorbe multe si marunte.

In 3 septembrie Venus intra in disonanta cu Saturn doar pentru scurt timp. Leii, si nu doar ei, ci si Varsatorii si Pestii, vor avea probleme cu stomacul: indigestii sau enteroviroze. Berbecii pot sa sparga ceva oale in capul partenerului. Balantele se vor confrunta cu probleme in cariera.

Dar din 6 septembrie Venus intra in magnifica zodie Leu; cu totii  vom trai emotii frumoase. Frivolitatea si flirtul se vor repozitiona in atitudinea noastra zilnica. Suntem dornici sa cochetam, sa facem cumparaturi nu din necesitate, ci doar de placere si ni se reantoarce pofta de o mica vacanta sau macar de o mica petrecere.

In 7 septembrie Mercur, iar din 8 septembrie si Soarele vor intra in disonanta cu Jupiter. Comunicarea si sanatatea pot fi sub parametrii optimi. Zodiile mai vizate in privinta sanatatii sunt Berbecii, Balantele si Varsatorii.

In 13 septembrie  Venus se lasa antrenata de catre Uranus si ne incurajeaza sa nu mai avem limite in absolut niciun domeniu al existentei. Vom manca mai mult. Ne vom indragosti mai usor, dar doar pentru scurt timp…Flirturile sunt atat de romantice cum nu am mai trait in acest an …

In 15 septembrie Luna Noua din Fecioara ne aduce cu picioarele pe pamant. Ne reconsideram prioritatile, iar elementele practice vor alunga frivolitatea. In aceasta perioada este bine sa nu se faca extractii dentare sau interventii chirurgicale.

In 18 sepembrie Pluton isi reia mersul direct si foarte curand,  din 19 septembrie, schimba energie disonanta cu Uranus pentru a treia oara in acest an. Evenimente care presupun violenta, imprevizibilul, revolta pot aparea pe un fond senin pana atunci. Le propun nativilor: Berbec, Rac, Balanta si Capricorn sa evite orice tip de conflict in aceste zile. Nici ei si nici cei care ii provoaca nu pot fi rationali in aceste zile. Prudenta este mama intelepciunii.

In 22 septembrie Soarele va intra in zodia Balanta. Se va alatura si el in zilele urmatoare lui Pluton si lui Uranus accentuand starea de frustrare si iritare.  Sfarsitul lunii, 30 septembrie, Luna Plina pe axa Balanta-Berbec ne face mai agitati si mai pusi pe artag.

Pot spune ca este o luna blanda comparativ cu luna august. Din fericire aceasta Luna Plina este aspectul cel mai incarcat din toata luna septembrie. Sa ne bucuram cu totii de viata si trai bun cu sprijinul lui Venus, incurajata de Jupiter, prin zodia Leu. Un septembrie frumos!

Realizat de Lilith Black Moon (facebook)

Citeste si

Leave a Comment