Prima pagină » Huna Retreat – descopera „secretul” conectarii cu sinele care a rezistat testului timpului de peste 35.000 de ani

Huna Retreat – descopera „secretul” conectarii cu sinele care a rezistat testului timpului de peste 35.000 de ani

by Mirela Dinica
0 comment

Huna, vechea filozofie hawaiiana, este cunoscuta ca fiind una dintre primele invataturi ale lumii. Desi veche de peste 35.000 de ani, impactul acestei filozofii asupra intelegerii moderne a sanatatii si spiritualitatii holistice nu a fost niciodata mai actuala. Aceasta filozofie ne ofera o colectie de practici si credinte derivate din cultura traditionala hawaiiana care promoveaza echilibrul fizic, emotional si spiritual.

In filozofia huna exista trei aspecte principale – atitudini mentale fata de diferite situatii, meditatie si respiratie si vindecare energetica. Prin intelegerea acestor componente de baza, fiecare dintre noi ne putem reprograma in mod eficient mintea subconstienta pentru a ne bucura de beneficii precum abilitati de comunicare si bunastare imbunatatite.

Huna provine din insulele Hawaii care inseamna „Locuiesc in energia suprema a vietii la care am acces cu fiecare respiratie, oricand, oriunde.” „Ha” inseamna respiratie, „wai” inseamna apa, dar este si un cod pentru „Mana” sau energia vietii, iar „‘i” inseamna suprem. Cele mai puternice tehnici din Huna sunt respiratia si meditatia. Poporul Hawaiian stie de zeci de mii de ani ca cel mai rapid mod de a ne schimba starea emotionala, de a deveni calmi, echilibrati si centrati consta in schimbarea modului de respiratie. 

Meditatiile din Huna sunt multiple, cu efecte foarte puternice, care activeaza diverse parti ale corpului pe langa parti ale inconstientului. Meditatia este una dintre cele mai stravechi modalitati cunoscute pentru om pentru transformarea in bine a starii sale mentale, a conditiei fizice si a circumstantelor exterioare, dar si pentru explorarea taramului experientelor transversale. A fost si este folosita de mii si mii de ani de catre toate traditiile spirituale si in toate organizatiile ezoterice din lume. Pentru multi, interesul de baza in notiunea de meditatie este „a te gandi la”. Dar, in practica, este mai complicat de atat. In sistemul Huna, populatia Kahuna foloseste ambele metode de meditatie – pasiva si activa – intr-un procedeu cu 4 pasi. 

In zilele noastre, Huna a evoluat dintr-o practica spirituala intima pentru a ajuta oamenii sa obtina o perspectiva asupra calatoriilor lor de viata si sa faca schimbari pentru auto imputernicire. Practicantii Huna exploreaza legatura cu natura, subliniind armonia si echilibrul. Huna ne invata ca fiecare om isi poate folosi puterea interioara pentru a accesa intelepciunea superioara, luand astfel decizii si actionand cu un scop si o directie mai mare. Prin trezirea acestei cunostinte profunde, fiecare dintre noi va (re)gasi o cunostinta superioara si se va (re)conecta la aceasta, va creste si isi va transforma profund experienta de viata. 

Gina Veverita, Master Trainer in NLP, Trainer TLT®, Coaching si Hipnoza si initiata in Huna de mai bine de 10 ani,  va invita intr-un retreat unic, sa descoperiti „secretul” imputernicirii si conectarii cu sinele care a rezistat testului timpului de peste 35.000 de ani.

Citeste si

Leave a Comment