Prima pagină » Hurrem este de negasit

Hurrem este de negasit

by Mirela Dinica
0 comment

Mihrimah ameninta Sultanele ca vor plati cu viata daca i-au facut vreun rau mamei sale

Pentru ca i-a nesocotit de nenumarate ori poruncile si vazand ca acesta ia decizii in locul sau, Printul Mustafa (Mehmet Gunsur) este aspru pedepsit de tatal sau, Sultanul Suleyman (Halit Ergenc).

Acesta il va alunga din sangeacul Manisa, pe care l-a guvernat ani buni, punandu-l in locul sau pe Printul Mehmet (Gürbey Ileri), fiul cel mare al lui Hurrem. Mai mult, Mustafa nu va participa la urmatoarea expeditie a armatei otomane, ci va ramane la Palat, din ordinul Sultanului.

In timp ce Hurrem sarbatoreste victoria la Palat, Sultana Mahidevran (Nur Fettahoglu) jura ca niciunul dintre copiii Sultanei Hurrem nu vor ajunge vreodata pe tron, ci doar fiului sau, Mustafa.

Sultanele Mahidevran, Hatice (Selma Ergec) si Sah (Deniz Cakir) asteapta plecarea in expeditie a Sultanului ca sa ii intinda o cursa lui Hurrem, insa Mihrimah (Pelin Karahan) jura ca daca mama sa va pati ceva cat timp Sultanul este plecat, toti vor avea de suferit. Hurrem primeste vestea ca fiul sau, Printul Selim, aflat in sangeacul din Konya, este grav bolnav. Fara sa stea pe ganduri, Hurrem pleaca sa isi ajute fiul aflat in suferinta. Zilele trec, iar Hurrem este de negasit.

Cum reactioneaza Sultanul cand afla ca Hurrem a disparut si cine se face vinovat de acest lucru, aflati joi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, la Kanal D.

Citeste si

Leave a Comment