Home VEDETEMONDEN Hurrem, hulită și adorată deopotrivă de fanii “Suleyman Magnificul”

Hurrem, hulită și adorată deopotrivă de fanii “Suleyman Magnificul”

by Mirela Dinica
0 comment

Meryem Uzerli, actrita care o interpreteaza pe  Hurrem in serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, este adesea oprita pe strada de persoane care vor sa-si exprime admiratia fata de Hurrem sau, dimpotriva, dezaprobarea totala fata de aceasta.

“Uneori, cand ma plimb pe strada, vin femei la mine si imi spun: <As vrea sa fiu la fel de curajoasa ca Hurrem!>, <Ce mult as vrea sa fiu la fel de puternica precum Hurrem!>. Altele, dimpotriva, imi spun ca o urasc pe Hurrem si o simpatizeaza pe Mahidevran (n.r. – interpretata de Nur Aysan), pentru ca au trecut printr-o suferinta asemanatoare cu a ei. Mahidevran este cea inselata, cea care pierde in permanenta in lupta pentru atentia lui Suleyman. Dupa ce a fost preferata Sultanului si i-a oferit acestuia un mostenitor, ea se vede pe nedrept data la o parte de o cadana nou venita in Palat. Suferinta ei trebuie sa fi fost atroce”, a spus interpreta rolului principal femin.

Meryem Uzerli  a explicat ce o face pe Hurrem atat de speciala in ochii publicului, dar si in cei ai actritei care ii da viata pe platourile de filmare. “Hurrem este un personaj foarte labil. Uneori este sensibila si vulnerabila,  alteori agresiva, chiar cruda. Hurrem ofera surprize in permanenta. Izbucneste cand nu ma astept, isi schimba brusc traiectoria. Incerc sa o inteleg, traia vremuri dificile, trebuia sa lupte pentru supravietuire si pentru suprematie in Palat, isi pierduse familia in conditii violente, iar aceste amintiri o haituiau…”, si-a descris Meryem personajul. Intr-o societate in care femeia era total supusa barbatului, Hurrem nu numai ca indraznea sa priveasca in ochi pe cel mai puternic om al Imperiului Otoman, dar si sa pretinda sa-i fie egala acestuia, indiferent de riscuri.  “Dorinta ei de putere este nelimitata. Ea vrea sa fie alaturi de Suleyman nu numai sentimental, ci vrea sa detina Imperiul alaturi de el. Unelteste chiar  sa il inlature pe Ibrahim (n.r.  interpretat de – Okan Yalabik), omul de incredere al sultanului si cel mai periculos adversar al ei. Hurrem vrea totul sau nimic. Pentru ea nu exista cale de mijloc ”, a continuat Meryem Uzerli. “Suleyman nu mai cunoscuse pana atunci asa ceva. In acea perioada,  intr-un asemenea mediu, nimeni nu se putea uita in ochii sultanului si nu putea sa isi exprime parerea liber. O femeie atipica, detinand acea putere psihica fantastica, era foarte atragatoare pentru sultan”, a adaugat Halit Ergenc, actorul care il interpreteaza pe Suleyman Magnificul. 

 

 

 

Citeste si

Leave a Comment