Home STIL DE VIATAMODA Iarna aceasta Pandora iti implineste visurile

Iarna aceasta Pandora iti implineste visurile

by Mirela Dinica
0 comment

Iarna aceasta este colorată în nuanţe bogate, regale, care insuflă forţă şi rafinament unor modele clasice de bijuterii. Priveşte stelele şi descoperă COLECŢIA DE IARNĂ 2017 de la PANDORA, inspirată de farmecul cerului înstelat.

Redefinind stilurile vintage în acest sezon, inelele de tip solitaire, cerceii cu şurub şi talismanele circulare aduc o nouă strălucire look-ului tău, cu pietre minunate cu tăietură Danube şi cristale în culori intense: albastru de safir puternic, roşu rubiniu pasional şi verde-smarald energic. Noile bijuterii finisate manual sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, obţinute în mod etic.

Cuprinzând modele echilibrate, în care culorile bijuteriilor clasice se îmbină cu argintul 925 şlefuit şi zirconiul cubic strălucitor, noile piese versatile pot fi purtate singure sau pot fi combinate şi asortate cu modele din întreaga colecţie de bijuterii PANDORA. Cerul este limita pentru acest sezon marcat de un stil cool & colorat, reprezentat prin bijuterii create din combinaţii sofisticate de metale şi împodobite cu pietre sclipitoare.

#DOGetWhatYouWishFor #DOPANDORA

Citeste si

Leave a Comment