Prima pagină » Iarna asta iti cumperi bijuteriile FREYWILLE cu un discount de 30%!

Iarna asta iti cumperi bijuteriile FREYWILLE cu un discount de 30%!

by Mirela Dinica
0 comment

FREYWILLE începe noul an cu o selecţie de bijuterii din cele mai îndrăgite şi populare colecţii, disponibile acum la un preţ special în campania WINTER SALE.  Descoperă bijuteriile ce intensifică cele mai frumoase emoții printr-o paletă coloristică vibrantă și un design simbolic inspirat de picturi celebre, arta baletului sau destinații exotice.

Exprimă-ţi stilul și achiziţionează-ţi acum bijuteria preferată, cu 30% discount!

Brățară Miss din setul Adele Bloch – Bauer                                                    

Preț: 3.120 Lei

Preț special: 2.184 Lei

Brățară Diva din setul Adele Bloch – Bauer                                                

Preț: 4.260 Lei

Preț special: 2.982 Lei

Celebra pictură “Hope II”, în care artistul austriac Gustav Klimt a ales să exprime una dintre cele mai puternice emoții ale omenirii, a fost sursa de inspirație a setului de bijuterii HOPE.

 
Brățară Diva din setul Hope                                                  

Preț: 4.260 Lei

Preț special: 2.982 Lei

Prin setul de bijuterii SWAN LAKE artiștii FREYWILLE aduc un tribut baletului artistic. Imortalizat în bijuterii prețioase, designul zugrăveste în nuanțe suave natura misterioasă și seducătoare a baletului. Culorile armonioase și tușele de aur ilustrează îmbinarea pătimasă dintre pasiunea dansatorului, muzică, grație și vitalitate.

Ceas Helena din setul Swan Lake

Preț: 9.270 Lei

Preț special: 7.017 Lei


Bijuteriile din setul GLORIOUS FIREBIRD te poartă într-o lume imaginară, a poveștilor rusești înconjurate de o aură suprarealistă și plină de mister. Mistica pasăre de foc ocupă un rol esenţial în poveştile ruseşti, ea fiind un simbol pentru frumuseţe, sănătate, strălucire şi prosperitate.

Încarcă-te cu energia nemărginită și ritmurile puternice ce caracterizează spiritul Africii! Pentru designul setului SAFARI, artişti FREYWILLE s-au inspirat din călătoriile legendare prin savana africană: imprimeurile rafinate de tip leopard, ghepard, zebra şi girafa sunt îmbinate cu tonuri vii şi printuri etnice sofisticate.

Plic Soirée Viennoise din setul Safari

Preț: 6.320 Lei

Preț special: 4.424 Lei

Alege bijuteria FREYWILLE preferată şi adaugă strălucire ținutei tale în sezonul rece!

Campania este valabilă în limita stocului disponibil, în perioada 18 – 29 ianuarie, atât în locațiile FREYWILLE din București cât și în Online Boutique: https://shop.freywille.com/ro/specials/sunset-week.html?___SID=U&p=4
 

Citeste si

Leave a Comment