Prima pagină » Iesencele vor fi rasfatate de Amway

Iesencele vor fi rasfatate de Amway

by Predescu Cristina
0 comment

Amway România continuă seria de caravane începută în această primăvară, cu un nou eveniment public ce va avea loc maine la Iasi, în zona Atrium din Palas Mall, începând cu orele 11:00.

Ieșenii vor avea ocazia să petreacă o zi specială, în care echipa Amway le va oferi o serie de prezentări profesionale pe teme, precum frumusețe și relaxare, secretele gătitului, stil de viață sănătos și îngrijirea casei. Programul va fi completat de tombole cu premii, concursuri și momente de animație a vizitatorilor.

 „În cadrul caravanei din Iasi, Amway a pregătit vizitatorilor o zi plină de distracție și culoare, presărată cu momente speciale, în cadrul cărora aceștia vor descoperi inovația și diversitatea produselor noastre. Ne-am propus să instalăm pentru o zi în Iasi buna dispoziție, inspirația și încrederea în propriile forțe care se regăsește în fiecare zi în cadrul echipei noastre“, a declarat Ioana Enache, Director General Amway România.

Cele mai cunoscute branduri de frumusețe, nutriție și îngrijire personală din portofoliul Amway vor fi prezentate în cadrul unor demonstrații și testări de produse. Doamnele vor fi răsfățate cu  sesiuni gratuite de machiaj profesional realizate de specialiștii Amway și vor afla cu această ocazie sfaturi și trucuri legate de buna îngrijire a tenului și de noile tendințe în machiajul de toamnă.

Citeste si

Leave a Comment