Prima pagină » IL PASSO, o colecție plină de personalitate

IL PASSO, o colecție plină de personalitate

by Raport Monden
0 comment

Glitter, inserții metalice, color block, materiale atipice, eye catchy details și pantofi în stil masculin. Pentru sezonul primăvară – vară 2013, noua colecție IL PASSO propune cele mai în vogă piese ale momentului. Fie că vorbim despre accente strălucitoare, color block, materiale atipice sau despre pantofi în stil masculin, IL PASSO provoacă iubitoarele de modă să realizeze combinații îndrăznețe și să își completeze ținutele puternic personalizate cu pantofii și accesoriile potrivite, ce reflectă inteligent și estetic trendurile prezentate în capitalele internaționale ale modei.

1. Accentele strălucitoare sunt unele dintre cele mai în vogă tendințe în acest sezon, aflându-se printre propunerile designerilor de pretutindeni. Regăsite în pantofi și genți glitter sau cu inserții metalice, acestea oferă o atitudine glam oricărei ținute.

2. Color Block – Fie că este vorba de neon sau combinații contrastante, precum negru – verde sau negru – auriu, colecția IL PASSO primăvară – vară 2013 se evidențiază prin culori puternice și îndrăznețe, ce scot din anonimat orice ținută. De la pantofi cu tocuri amețitoare, la sandale chic și balerini stylish, color block-ul va scoate în evidență orice ținută, fie ea de zi sau de seară.

3. Eye catchy details – Baretele colorate, fundele sau accentele snakeskin sunt detaliile ce nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei fashioniste în acest sezon. Accentele snakeskin imprimă o personalitate puternică oricărei ținute, în timp ce baretele colorate și fundele vor oferi un aer jucăuș outfit-ului ales.

4. Pantofii în stil masculin, atât de iubiți pe podiumurile internaționale sunt transpuși în colecția IL PASSO primăvară – vară 2013 prin balerini, slippers, mocasini sau creepers. Purtați alături de o ținută feminină sau de un outfit lejer, vor inspira un look relaxat și o atitudine careless.

5. Materiale atipice – Gențile din material transparent revin în tendințe în 2013 și aduc o notă minimalistă ținutei alese. Lacul se menține în trend și în acest sezon, regăsindu-se în combinații cu alte highlight-uri ale colecției IL PASSO, precum color block sau pantofi în stil masculin.

Citeste si

Leave a Comment