Home STIL DE VIATASANATATE Imunizare și detox la Youness Clinic

Imunizare și detox la Youness Clinic

by Mirela Dinica
0 comment

Primăvara, mai mult ca oricând ne gândim la detoxifiere și imunizare. Corpul nostru are de suferit în timpul iernii când anumiți nutrienți lipsesc din alimentație, iar specialiștii ne recomandă detoxifiere, imunizare și vitaminizare.

Youness Clinic, noul centru situat la doar 40 de km de București, propune tratamente naturiste, iar împreună cu dr. Ștefan Stângaciu a conceput o serie de proceduri terapeutice menite să vindece și relaxeze atât corpul, cât și mintea. În funcție de afecțiunile voastre vi se recomandă un tratament personalizat.

Și copii au parte de o atenție specială, pachetul Infantia fiind special creat pentru ei. Pachetul Infantia este destinat celor mici, abordând tratamente eficiente și naturale pentru boli specifice vârstei. Terapia ajută la îmbunătățirea imunității, tratarea alergiilor și a bolilor respiratorii la copii. Un pachet include cazare și trei mese pe zi, fiind disponibil atât în varianta de weekend, cât și pentru 7 sau 10 zile, prețul fiind de 60 euro/zi”, ne-a spus dr. Ștefan Stângaciu, președinte onorific al Youness Clinic, medic atestat în acupunctură, api-fito-aroma terapie, formator în apiterapie și autor de cărți de specialitate în mai multe limbi.

Clinica este dotată cu 36 de locuri de cazare de 5*, baza proprie de tratament și cabinete medicale. Există săli dedicate terapiei, tehnicilor de respirație, relaxare și altor proceduri de tratament, piscină, saună umedă (cu inhalări de propolis, polen, miere și uleiuri esențiale), saună uscată, jacuzzi și săli de masaj. Un alt beneficiu sunt cei 10.000 mp de teren în pădure destinat exclusiv relaxării și plimbărilor în natură.

Citeste si

Leave a Comment