Prima pagină » În apropierea Crăciunului vedetele se implică în  proiecte caritabile!  

În apropierea Crăciunului vedetele se implică în  proiecte caritabile!  

by Mirela Dinica
0 comment

Crina Matei impreună cu preotul Florin Danu, preotul Bogdan Cristian Danu, Maria Simion  și Asociația Culturală Artă pentru Copiii României organizează campaniile umanitare „Daruiesc pentru un zambet” și „Daruiesc de Craciun” .

Pe data de 19 decembrie, ora 18.00, copiii centrului social „Mana Cereasca” din comuna Lada, județul Teleorman, aflați sub oblăduirea preotului Florin Danu sunt așteptați în București, la Restaurantul Cocosu Roșu  unde vor lua o masă caldă, vor asista loc un program artistic realizat de Crina Matei, Francisca, Florin Grigore,  Annes,  Mellina, Yamira, Amme, Leonard Petcu și vor primi cadouri minunate de la Moș Crăciun.

cria-copii-1

 Pe data de 20 decembrie, ora 18.00, copiii centrului social „Sfantul Spiridon” din satul Negrenii de Sus aflați sub oblăduirea preotului Bogdan Cristian Danu, sunt așteptați în București, la Restaurantul Danke Bavaria. Aici vor lua o masă caldă, vor asistă la un program artistic prezentat de Maria Simion și realizat de Crina Matei, Francisca, Claudia Ghițulescu, Florin Grigore, Deea și Dinu Maxer și alți artiști iar la final Moș Crăciun le va oferi daruri.

eveniment-10-decembrie

 ‘’Este minunat dacă reușim să bucurăm acești copii. Avem nevoie de ajutorul vostru ca să putem să-i aducem la București și să le facem aceste mici surprize! Le mulțumesc tuturor celor care au răspuns până acum apelului nostru și va rog în continuare, să va implicați! Mulțumim partenerului principal E-Boda care a susținut evenimentul de pe data de 19 decembrie ’’ a mai declarat actrița.

florin-grigore-arhiva-personala

 Pe 10 decembrie a avut loc primul eveniment „Dar din suflet pentru un zambet” sprijinit de artistul Florin Grigore. „Toate activitățile realizate sunt făcute în scopul aducerii unui zâmbet pe chipurile copiilor de la Centru de Zi „Traian” – Asociația „Hraniti Copiii” și copiilor de la Institutul Oncologic București”, a declarat artistul.

 

Citeste si

Leave a Comment