Prima pagină » EXCLUSIV | În plin scandal cu Pițurcă, Săpunaru s-a relaxat la o miuță

EXCLUSIV | În plin scandal cu Pițurcă, Săpunaru s-a relaxat la o miuță

by Mirela Dinica
0 comment

Selecționerul Victor Pițurcă e foc și pară pe Cristian Săpunaru (28 de ani), după ce fundașul lui Porto a preferat să “dribleze” cantonamentul din Elveția și Austria. “Piți” a decis să nu mai apeleze la serviciile internaționalului român, lucru care însă nu l-a afectat pe fotbalist, și a preferat să joace o miuță cu alți doi foști rapidiști, Vali Bădoi și Mugur Bolohan.

“Pe Săpunaru nu îl mai iau în calcul la națională. Când l-am chemat pentru turneu, mi-a răspuns: «Nu știu, nea Piți, eu mi-am luat bilete de vacanță». Apoi nu ne-a mai răspuns, deși ne știe numerele de telefon”, a spus selecționerul. Decizia lui “Piți” n-a avut niciun efect, iar Cristian Săpunaru s-a relaxat, serile trecute, la o miuță cu alți doi foști jucători de la Rapid, Vali Bădoi și Mugur Bolohan.

Răsfățați la Disneyland
Perioada dificilă pe care a traversat-o la începutul anului l-a împiedicat pe Săpunaru să plece în vacanță alături de familia sa, astfel că planurile de distracție au fost amânate până acum două săptămâni. Fostul giuleștean îi promisese fiicei sale, Alesia, o vacanță de vis la Disneyland Paris, excursie pentru care acesta a scos din buzunar nu mai puțin de 20.000 de euro.

Citeste si

Leave a Comment