Prima pagină » EXCLUSIV | În plin scandal cu Pițurcă, Săpunaru s-a relaxat la o miuță

EXCLUSIV | În plin scandal cu Pițurcă, Săpunaru s-a relaxat la o miuță

by Mirela Dinica
0 comment

Selecționerul Victor Pițurcă e foc și pară pe Cristian Săpunaru (28 de ani), după ce fundașul lui Porto a preferat să “dribleze” cantonamentul din Elveția și Austria. “Piți” a decis să nu mai apeleze la serviciile internaționalului român, lucru care însă nu l-a afectat pe fotbalist, și a preferat să joace o miuță cu alți doi foști rapidiști, Vali Bădoi și Mugur Bolohan.

“Pe Săpunaru nu îl mai iau în calcul la națională. Când l-am chemat pentru turneu, mi-a răspuns: «Nu știu, nea Piți, eu mi-am luat bilete de vacanță». Apoi nu ne-a mai răspuns, deși ne știe numerele de telefon”, a spus selecționerul. Decizia lui “Piți” n-a avut niciun efect, iar Cristian Săpunaru s-a relaxat, serile trecute, la o miuță cu alți doi foști jucători de la Rapid, Vali Bădoi și Mugur Bolohan.

Răsfățați la Disneyland
Perioada dificilă pe care a traversat-o la începutul anului l-a împiedicat pe Săpunaru să plece în vacanță alături de familia sa, astfel că planurile de distracție au fost amânate până acum două săptămâni. Fostul giuleștean îi promisese fiicei sale, Alesia, o vacanță de vis la Disneyland Paris, excursie pentru care acesta a scos din buzunar nu mai puțin de 20.000 de euro.

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type