Prima pagină » Inca o vedeta a apelat la Maestrul Feng Shui, Cristina Groza! Vezi cine vrea sa aiba mai multi bani si mai mult succes!

Inca o vedeta a apelat la Maestrul Feng Shui, Cristina Groza! Vezi cine vrea sa aiba mai multi bani si mai mult succes!

by Mirela Dinica
0 comment

Cristina Groza, singurul Maestru Feng Shui acreditat international din Romania, il ajuta pe chef Doru, cel care le ofera telespectatorilor emisiunii „Draga mea prietena” retete culinare apetisante si foarte gustoase, sa isi amenajeze casa, in asa fel incat sa beneficieze de toate energiile pozitive din locuinta sa.

Chef Doru este expert in arta culinara, motiv pentru care beneficiaza de aprecierea tuturor, insa el este constient de influenta energiilor spatiului asupra starii de sanatate, asupra armoniei dintre membrii familiei, dar si asupra prosperitatii prezente si viitoare. Astfel ca a luat decizia de a face totul pentru ca proiectele lui sa aiba succes, iar in plan personal si afectiv sa ii mearga si mai bine. Cu aceste ganduri, chef Doru a apelat la singurul Maestru Feng Shui acreditat din Romania, Cristina Groza, care a facut masuratorile si calculele necesare pentru a-i indeplini dorinta maestrului culinar de la Draga mea prietena. 
 
Astazi, in cadrul emisiunii „Draga mea prietena” vei afla ce sfaturi ii da Maestrul Feng Shui, Cristina Groza, lui chef Doru, dar si care sunt previziunile pentru anul 2013, an guvernat de Sarpele de Apa. Persoanele nascute in an  si in zi de Porc, de Sarpe si de Maimuta nu trebuie sa rateze aceasta editie a emisiunii Draga mea prietena, fiindca vor afla informatii importante despre cum va fi 2013 pentru ei. De asemenea, si ceilalti nativi vor afla de la Maestrul  Feng Shui Cristina Groza ce ne va aduce anul Sarpelui.

Citeste si

Leave a Comment