Prima pagină » Incearca un MINIDisco la purtator!

Incearca un MINIDisco la purtator!

by Mirela Dinica
0 comment

Un DJ care mixează pe locul din dreapta față, un discoball și lumini suplimentare au stat la baza transformării unui model MINI Cooper S într-una dintre cele mai mici, mai exclusive și, cu siguranță, mai rapide discoteci din lume: MINIDisco.

Modelul astfel transformat a debutat pe străzile din București printr-un serviciu inedit de taxi. Participanții la proiect au putut să înceapă distracția înainte de a ajunge la petrecere sau club, deja din mașină. Evenimentul a continuat a doua zi la Mall Băneasa. Trecătorii au putut să testeze confortabilele canapele de piele din MINIDisco. Muzica a fost asigurată de echipa de absolvenți DJ Bootcamp, primul proiect de training de DJ din România. Între invitații speciali au fost reprezenanți ai echipei de baschet Steaua București, într-o provocare pentru spațiul interior pe care îl oferă noul model.

În final, pentru că experiența de condus MINI este mereu descrisă prin „GoKart Feeling”, MINIDisco a fost pus la încercare pe circuitul de karting AMCKart de pilotul de railuri Claudiu David, alături de o echipă de invitați speciali care s-au bucurat de cei 192 CP ai MINI Cooper S.

Proiectul a fost o demonstrație care și-a propus să continue șirul evenimentelor ieșite din comun care prezintă într-un mod inedit valorile mărcii și stilul unic de condus. Deja o tradiție unică și un loc special în Guiness Book o are recodul de persoane care pot să intre într-un MINI, ultima performanță ajungând la numărul 28. La fel de faimoasă este și colaborarea cu Life Ball, un carnaval spectaculos, evenimentul caritabil unde MINI este prezent din anul 2000 cu automobile transformate de celebri designeri de modă, de la Agent Provocateur la Versace.

Cu siguranță nu este de așteptat să vedem un DJ instalat permanent pe locul din dreapta sau un discoball pe plafon, însă MINIDisco a pornit de la o serie de funcții pe care MINI le oferă deja clienților săi. O parte din atmosfera și spiritul nebun al unei discoteci se regăsește în fiecare MINI.

Unic în industria auto este „Dynamic Music”, ca parte din pachetul MINI Connected. Acesta mixează muzica pe baza stilului de condus și a acțiunilor de la volan: viteză, accelerație și frână, viraje sau folosirea semnalizatoarelor. Se creează o coloană sonoră unică, pentru fiecare călătorie în parte.

O altă serie de aplicații MINI Connected oferă posibilități extinse de a asculta muzică în mașină pe baza unei conexiuni internet. De exemplu, AUPEO! este o aplicație care oferă pasagerilor muzică on-line pe baza unor criterii de selecție după stil și ritm, dar și pe baza unui profil al utilizatorului, în timp ce Deezer este un serviciu de music on demand care oferă accesul la o colecție de peste 20 de milioane de melodii.

Citeste si

Leave a Comment