Prima pagină » INEDIT! O fantoma si-a facut aparitia la Meteora, in Grecia. Semn rau pentru omenire!

INEDIT! O fantoma si-a facut aparitia la Meteora, in Grecia. Semn rau pentru omenire!

by Nikos Koudounis
0 comment

O fantoma in negru a fost vazuta in acest week-end la Muntele Meterora, Grecia. Calugarii din zona spun ca atunci cand fantomele isi fac simtita prezenta in acel loc prevestesc necazuri si omenirea trebuie sa se astepte la ce este mai rau in viitorul apropiat.  

Doi turisti englezi care vizitau zilele trecute cunoscutele manastiri situate pe stancile Meteorei au observat ca ceva incepe sa se miste printre stanci. Ei au vazut o silueta a unui om in vesminte negre care mergea printre stanci. Silueta a disparut ca prin minune intrand intr-o deschizatura a pesterii si nu a mai aparut. Zona este cunoscuta pentru manastirile ei de pe stanci, insa la baza acestora se stie ca oamenii nu pot avea acces. Cei doi au imortalizat momentul cu un aparat de fotografiat (foto).

Manastirile de la Meteora

Meteora, situata in campia Thesaliei, in apropiere de Kalambaka, intre muntii Koziakas si Antichassia, este unul din cele mai cunoscute centre monahale ale Rasaritului crestin. O adevarata padure de piatra ce izbucneste in mijlocul campiei plaseaza ansamblul monastic intr-un peisaj de o maretie tulburatoare. Meteorele reprezinta cel mai important centru monahal ortodox al grecilor, dupa Sfantul Munte Athos.

Meteora este in totalitate pamant sfant, loc sfant zidit si pazit de Dumnezeu, pentru ca aici s-a sfintit fiecare stanca, fiecare pestera, fiecare piatra, pentru ca o multime de cuviosi ascetici si martiri s-au rugat si s-au indumnezeit pe stancile si vaile acestui loc

Citeste si

Leave a Comment