Home STIL DE VIATABEAUTY NEWS Îngrijire cu noua linie dermatocosmetică Gerovital H3 DERMA+

Îngrijire cu noua linie dermatocosmetică Gerovital H3 DERMA+

by Predescu Cristina
0 comment

Farmec lansează prima gamă de produse dermatocosmetice Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan. Concepută în colaborare cu specialiști din domeniul sănătății pentru a răspunde diferitelor tipuri de probleme ale pielii și părului, noua gamă va fi comercializată exclusiv în farmacii.

Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan este destinată tratării sau accelerării procesului de vindecare a anumitor afecțiuni ale pielii precum: acnee, piele iritată, lezată, uscată, atopică sau scalp cu diverse probleme. Noile produse conțin ingredientele active performante și răspund nevoilor consumatorilor la cel mai înalt nivel, având formule hipoalergenice, testate sub control dermatologic, fără parabeni sau alte substanțe sensibilizante.

Gama Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan este alcătuită din 15 produse menite să contribuie la tratarea diferitelor probleme ale pielii și părului.

Gerovital H3 Derma+ Fluid-curatare_fata-ochi_flacon200ml

Fluidul de curățare și demachiere pentru față și ochi este destinat tuturor tipurilor de ten, inclusivcelui sensibil. Ingredientul principal al produsului este Zanthalene®, un extract ecocertificat obținut din fructele de piper Sichuan, al cărui rol este acela de a reduce senzația de prurit, iritațiile și disconfortul pielii sensibile.

Gerovital H3 Derma+ Crema activ hidratanta 24h cutiePentru tenul deshidratat și uscat, Crema activ hidratantă oferă hidratare imediată și de lungă durată prin acizii grași Omega 3, 6 și 9. Tenul deshidratat și iritat poate beneficia de o îngrijire adecvată cu ajutorul Cremei-măști calmante și regenerante, care hidratează, hrănește și regenerează pielea. Vindecarea leziunilor superficiale și a iritațiilor este accelerată de Crema dermatoreparatoare, aceasta putând fi utilizată inclusiv după intervenții chirurgicale minore. Gama Gerovital H3 DERMA+ conține și o Cremă emolientă super hidratantă, destinată prevenirii și atenuării simptomelor dermatitelor atopice.

Gerovital H3 Derma+ Gel-spuman-purifiant_flacon200ml (3)

Îngrijirea tenului gras și acneic se poate realiza cu Gelul spumant purifiant, care curăță eficient și blând tenul, iar în același timp purifică și reglează producția de sebum. Acidul lactic şi acidul salicilic natural, din componența Gelului spumant purifiant ajută la curăţarea şi eliberarea porilor şi stimulează procesele de reînnoire celulară, prin efectul exfoliant. Emulsia hidratantă matifiantă reglează secreția de sebum, hidratează și matifiază, fiind o cremă cu structură ușoară. Îngrijirea eficientă a tenului gras este completată prin folosirea Cremei antiacneice, al cărei rol este acela de a reduce simptomatologia tenului acneic: punctele negre, formațiunile acneice și roșeața.

Citeste si

Leave a Comment