Prima pagină » Intampina toamna cu o fata zambitoare!

Intampina toamna cu o fata zambitoare!

by Ingrid Cosma
0 comment

Cele trei masti tonice Montagne Jeunesse vor avea grija ca fata ta sa fie mereu una zambitoare. Facute dintr-un material textile placut la atingere si pline de ingrediente benefice tenului, cele trei masti sunt perfecte pentru a-ti da un plus de energie si vitalitate.

Cele trei masti special create pentru zambetul tau sunt:

FS03 - TEA TREE FACE SPAMasca tonica de fata cu extract de Arbore de Ceai si Menta

Iesi in oras? Nu te simti in forma? Trezeste-ti pielea si simturile cu aceasta metoda rapida. Arborele de Ceai stimulator & Menta calmanta iti vor energiza si revitaliza pielea, lasand-o curata, luminoasa si raimprospatata.

Masca tonica de fata cu minerale de la Marea Moarta

Prea ocupata pentru o pauza? Ai nevoie sa te simti rasfatata si reintinerita? Lasa amestecul de saruri calmante de la Marea Moarta si alge calmante sa iti patrunda pielea obosita si stresata, iar rezultatul va fi o piele neteda si rehidratata.

Masca tonica de fata cu Aloe Vera si Ceai Verde

Stop! Ia o gura de aer! Pielea ta are nevoie de o revitalizare rapida? Reimprospateaz-o cu noua noastra combinatie de Aloe Vera si Ceai Verde revigorant. Cel mai nou tonic ce iti lasa pielea stralucind de prospetime.

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type