Home ACTUALITATE Ioana Maria Moldovan si-a serbat ziua onomastica la Azuga

Ioana Maria Moldovan si-a serbat ziua onomastica la Azuga

by Mirela Dinica
0 comment

Ioana Maria Moldovan a sarbatorit in avans ziua onomastica: la Targu Mures si apoi intr-o escapada romantica la munte impreuna cu iubitul ei, iar astazi, chiar de Sfantul Ion, va ciocni un pahar de sampanie cu echipa de la “Povestiri adevarate”, in studioul emisiunii.

“Anul acesta am sarbatorit in avans, o data la Targu-Mures, alaturi de tatal meu, care poarta si el numele sfant, iar apoi la munte la Azuga, unde impreuna cu Marian am ales sa petrecem in doi cateva zile de relaxare. Astazi sarbatoresc prin munca si distractie. Prima parte a zilei ma va prinde in redactia Povestirilor alaturi de colegi, apoi petrecerea continua in studioul emisiunii, iar seara acasa”, spune Ioana.

Fiecare inceput de an este o adevarata bucurie pentru Ioana Maria Moldovan. Pe langa urarile de Noul An, frumoasa prezentatoare a emisiunii “Povestiri adevarate”, difuzate ACASA, primeste sute de felicitari atat pe telefon, cat si pe contul ei de Facebook Ioana Maria Moldovan Oficial de la prieteni, colegi si fani, insa la miezul noptii, primele mesaje au fost o adevarata surpriza:

“In acest an am simtit inca inainte de miezul noptii ca port nume de Sfant pentru ca mesajele au inceput sa curga. Prima persoana care mi-a spus “La multi ani!” inca de ieri, a fost artista Mirabela Dauer, un om tare drag mie si care mi-a facut o adevarata surpriza. Ma bucur ca si anul acesta foarte multi s-au gandit la mine si nu m-au uitat. Pentru mine, toate aceste ganduri bune sunt cel mai frumos cadou”, marturiseste Ioana Maria Moldovan. 

Citeste si

Leave a Comment