Home VEDETENULITATI Iulia Albu e Wow sau Bau Bau?

Iulia Albu e Wow sau Bau Bau?

by Mirela Dinica
2 comments

Fosta sotie a designerului de incaltaminte Mihai Albu, Iulia,  a taiat suflarea masculina la deschiderea unui magazin, miercuri seara, in Centrul Vechi din Capitala. Doamna avocat care nu a reusit sa intre in Barou si s-a apucat acum de o alta facultate care, spera ea, o reprezinta mai bine, a ales o vestimentatie chic la care a asortat o panglica pentru… legat buchetele de flori.

Iulia Albu a reusit sa ia ochii tuturor celor prezenti la eveniment (si sa ii bage in poseta! sic!) Prezentatoarea rubricii “Verdict Iulia Albu – e WOW sau BAU BAU?”, din cadrul emisiunii “WOWbiz”, de la Kanal D, a purtat un accesoriu inedit, reusind sa fie din nou un centrul atentiei: si-a legat o panglica la mana.

“Este adevarat ca nu ma tem sa port diferite accesorii si chiar incurajez asta. Sunt la randul meu educata de catre profesorii nostri de la UNARTE sa experimentez cat mai mult. In acest moment, lucrez la un proiect privind interpretarea crinolinei, pentru facultate, sub coordonarea doamnei profesoare Paula Barbu, iar faza premergatoare alegerii modelului final este selectionarea materialului sau a materialelor ce vor compune respectiva <instalatie>. Incerc sa experimentez culoarea si textura intr-un mod mult mai profund. Cromatic, compozitia tinutei mele cerea albastru, iar aceasta panglica a fost modalitatea mea de a aduga tusa atat de necesara”, a explicat fosta doamna Albu.

Citeste si

2 comments

criss tina 11 iulie 2014 - 12:08 PM

e bau bau se waw

Reply
criss tina 11 iulie 2014 - 12:08 PM

e bau bau ce waw

Reply

Leave a Comment