Home ACTUALITATE Iuliana Marciuc revine la TVR 2 cu emisiunea ”Destine ca-n filme”

Iuliana Marciuc revine la TVR 2 cu emisiunea ”Destine ca-n filme”

by Predescu Cristina
0 comment

Dacă până acum Iuliana Marciuc a adus telespectatorilor confesiunile unor oameni deosebiți, adevărate elite, din această toamnă, ea va schimba registrul și va prezenta cazurile unor oameni obișnuiți în împrejurări neobișnuite. Din 29 octombrie, Iuliana Marciuc iese din studio în mijlocul oamenilor și devine reporter pentru toate cazurile reale prezentate.

În fiecare marți, de la ora 20.00, la Destine ca-n filme, Iuliana va prezenta adevărați eroi care au trăit, cu voie sau fără voie, experiențe incredibile, desprinse parcă din scenariile unor producții cinematografice. Ea va merge în cele mai neașteptate locuri din țară pentru a cunoaște astfel de oameni, pentru a aduce publicului TVR 2 experiența, emoția, drama, pasiunea, speranța, deznădejdea sau bucuria lor. Cu experiența sa jurnalistică dar și cu multă sensibilitate și răbdare, Iuliana îi va provoca pe interlocutorii ei să povestească  despre acele clipe din viață ce le-au schimbat destinul pentru totdeauna.

Pentru prima ediție, Iuliana a pătruns într-o lume interzisă, cu reguli nescrise, unde l-a cunoscut pe  “regele heroinei” din România,  intermediarul traficanților de droguri din Orientul Mijlociu spre România. A făcut 15 ani de închisoare, chiar dacă ar fi putut scăpa cu doar 2 ani de pușcărie, daca ar fi “turnat” pe ceilalți capi ai rețelei. El însă a preferat să păstreze Legea Tăcerii, protejându-și astfel soția și pe cei 2 copii de răzbunarea mafiei. Pare un scenariu desprins dintr-un film cu AL CAPONE și totuși acest om există.

Cristi are 42 de ani și trăiește acum o viață modestă, alături de familia lui. Deși nu mai face trafic și nu mai consumă droguri, el vorbește cu amăraciune despre cum acestea i-au distrus viața.

În aceeași ediție, Iuliana va prezenta și un model de optimism. Este vorba de Alexandrina Păun, de 62 de ani, paralizată aproape complet de mai mulți ani. Cu toate acestea, eroina noastră Îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că i-a dat o boală pe care poate să o ducă, pentru că a văzut cazuri cu mult mai grave în Unitatea de Asistență Medico-Socială din Boldești Scăieni, unde trăiește din 2007. Ea e recunoscătoare și Îi mulțumește Celui de Sus că i-a dat de dus numai atât!… Cadoul primit la împlinirea vârstei de 60 de ani, i-a schimbat viața. Laptopul pe care-l folosește cu mare îndemânare o ajută să-și facă noi prieteni, să se informeze permanent despre tot ce e nou și să țină legatura cu cei dragi.

Citeste si

Leave a Comment