Home ACTUALITATE „Jumatatea rea” a aparut la editura Trei

„Jumatatea rea” a aparut la editura Trei

by Mirela Dinica
0 comment

Editura Trei a publicat cartea „Jumatatea rea” scrisa de Sally Green, in colectia „Young Fiction Connection”. E pe jumătate Vrăjitor Alb… Pe jumătate Vrăjitor Negru. Mama lui a fost vindecătoare… tatăl lui e un ucigaș. Nimeni nu-l vrea… Toți îl vânează.

Jumătatea Rea este primul volum dintr-o trilogie, noul hit mondial după Jocurile foamei, Harry Potter, seria Amurg.

În zilele noastre, în Anglia, vrăjitorii trăiesc la un loc cu oamenii: Vrăjitorii Albi, care sunt buni; Vrăjitorii Negri, care sunt răi; și Nathan, în vârstă de șaisprezece ani, fiul unei Vrăjitoare Albe și al celui mai temut Vrăjitor Negru.
Ținut captiv într-o cușcă, Nathan trebuie să scape înainte să împlinească șaptesprezece ani, când va primi trei daruri de la tatăl său și va deveni el însuși vrăjitor – iar dacă va greși va muri. Încercarea lui Nathan de a-și găsi tatăl devine o luptă crâncenă pentru supraviețuire, cu provocări la tot pasul și în care binele și răul se dovedesc mult mai complicate decât și-ar fi imaginat. 

„O trilogie înfricoșătoare, convingătoare care împinge limitele a ceea ce credem că este bine și rău …. supraviețuirea lui Nathan este fragilă și minunată – și este doar începutul.” – Booklist

Sally Green locuiește în nord-vestul Angliei. A avut diverse slujbe (plăcute și mai puțin plăcute), apoi a deținut chiar o funcție importantă într-o companie. Însă viața ei s-a schimbat când și-a descoperit bucuria de a scrie și a început să pună pe hârtie poveștile la care a visat dintotdeauna. E o cititoare pasionată și adoră plimbările în natură. În fiecare dimineață își propune… să bea mai puțină cafea. Jumătatea Rea este primul ei roman.

Drepturile de publicare au fost vândute până în prezent în 50 de țări. Fox 2000 a achiziționat drepturile de ecranizare.

Pret: 39.00 lei

Citeste si

Leave a Comment