Prima pagină » „Laboratoarele Thea” au implinit cinci ani

„Laboratoarele Thea” au implinit cinci ani

by Mirela Dinica
0 comment

Foarte multi prieteni au fost alaturi de Thea Haimovitz, la aniversarea a 5 ani de la lansarea in Romania a clinicii de tratamente dermato-cosmetice Laboratoarele Thea. Pe covorul rosu au pasit Catalin Botezatu, Oana Roman, Gianina Corondan, Deea Buzdugan, Raluca Lazarut, Adina Buzatu, Florentina Opris, Mirela Vescan, Wilhelmina Arz, Cristina Cioran, Gabriela Toader.

Invitatii au ascultat muzica lui Mozart si Vivaldi interpretata de grupul de copii Camereta Regala. La implinirea varstei de 5 ani, Laboratoarele Thea s-au alinitat celor mai mari clinici din Europa si din lume care functioneaza dupa principiile ecologice Be Green si Be Blu.

Inca o surpriza-noutate pe care Thea a anuntat-o invitatilor a fost introducerea pentru prima data in Romania a unei metode personalizate de prevenire a imbatranirii pielii, bazata pe analiza sangelui care determina raportul antioxidanti-radicali liberi. Aceasta analiza de laborator este suportul unei scheme de tratament individual care recomanda produse dermato-cosmetice revolutionare.

 

 

Citeste si

Leave a Comment