Home VEDETEEVENIMENT Lady Gaga, un concert ce scrie istorie

Lady Gaga, un concert ce scrie istorie

by Mirela Dinica
0 comment

Mai este doar o zi pana la concertul Lady Gaga, un eveniment ce va scrie istorie la Bucuresti fiind unul dintre cele mai spectaculoase show-uri organizate vreodata in Romania. Dupa show-ul sustinut aseara in Sofia, Bulgaria, a sosit  astazi in Bucuresti, pregatita sa ofere publicului roman un concert care cu siguranta va ramane in istoria evenimentelor organizate in Romania.

Acesta va avea loc pe cea mai mare scena folosita vreodata de un artist international intr-un turneu, ale carei dimensiuni sunt cu adevarat impresionante: 150 metri deschidere si 26 metri inaltime, intreaga constructie ocupand o suprafata de  aproximativ 3000mp. Aceasta a fost adusa in 20 de tiruri si la constructia sa au lucrat 45 de oameni, timp de 4 zile, fiind montata cu ajutorul a 10 utilaje: 2 macarale de 60 de tone, 7 stivuitoare si 1 cherrypicker. De asemenea, echipamentul de sunet si lumini a fost transportat in alte 22 de tiruri, intregul show implicand 850 kilowati de lumina si 600 kilowati de sunet. O zi intreaga va dura finalizarea decorurilor concepute sub forma unui castel gotic pentru impresionanta scena a lui Lady Gaga, precum si montarea ecranelor ce se vor intinde pe o suprafata de sute de metri patrati. Efectele speciale pregatite pentru show vor necesita 1 tona de dioxid de carbon, iar echipa artistei va  veni cu propriile generatoare pentru acest eveniment, fiecare avand 1 Megawatt.

Accesul publicului se va face incepand cu ora 17:00, pe la cele doua intrari amenajate pe Bulevardul Libertatii: intrarea dinspre Parcul Izvor si cea dinspre bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului de spectacol. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou.

Cea care va deschide seria concertelor este Lady Starlight, care va urca pe scena in jurul orei 18:30, urmand ca The Darkness sa concerteze o ora mai tarziu. Lady Gaga isi va incepe show-ul cu putin inainte de lasarea intunericului, promitandu-le fanilor un spectacol cu adevarat grandios. 

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.    

Fanii care nu si-au achizitionat inca bilete, mai au o sansa, ultimele locuri disponibile in categoriile Gazon B si C putand fi procurate in continuare din reteaua magazinelor Diverta, la preturi incepand de la 90 de lei. Acestea vor putea fi cumparate, in limita disponibilitatii, si in ziua evenimentului, de la casele de bilete amenajate la cele doua intrari, incepand de la pretul de 110 lei.

 

Citeste si

Leave a Comment