Home STIL DE VIATABEAUTY NEWS Lasă pielea să respire, însă nu renunța la îngrijirea eficientă!

Lasă pielea să respire, însă nu renunța la îngrijirea eficientă!

by Mirela Dinica
0 comment

Dorești produse delicate pentru ten, care să-ți ofere senzația de piele care „respiră”? Atunci când simplitatea este cea mai potrivită soluție, tot ce este mai bun pentru piele vine din interior. Expertiza Laboratoarelor Dermatologice Avene în îngrijirea pielii sensibile a fost folosită pentru crearea unor noi produse, care răspund la cele mai esențiale nevoi ale acesteia.

Descoperă cea mai nouă gamă, Tolerance Extreme, realizată prin imitarea FIZIO-logiei pielii. Cu ajutorul conceptului cosmetică sterilă, al ingredientelor FIZIO-compatibile și al texturii foarte fine, Laboratoarele Dermatologice Avene au realizat primele produse hidratante pe bază de fuziune, pentru respect optim față de piele.

Tolerance Extreme este o gamă inovatoare, formulată cu ingrediente active, special selectate pentru puritatea, toleranța ridicată și eficacitatea lor. Aceasta oferă o îngrijire completă a tenului, pentru o piele catifelată și echilibrată:

  1. Curățare delicată: Loțiune de curățare – curăță și demachiază pielea sensibilă dimineața și seara.
  2. Hidratare zilnică:
  • Emulsie – pentru ten normal sau mixt: datorită texturii sale lăptoase se topește imediat pe piele pentru a o hidrata, respectând echilibrul acesteia.
  • Cremă – pentru ten uscat: cu o textură mai onctuoasă, lasă o senzație catifelată, confortabilă pe piele.

Pentru mai multe informații accesați:

www.eau-thermale-avene.ro

www.facebook.com/EauThermaleAveneRomania

Citeste si

Leave a Comment