Prima pagină » Lasa-te surprinsa vara asta de Mineli Boutique!

Lasa-te surprinsa vara asta de Mineli Boutique!

by Raport Monden
0 comment

“Ofera-i unei femei perechea potrivita de pantofi si va cuceri lumea”, nu este doar un cliseu, iar universul creat de Mineli Boutique confirma puterea data unei femei prin eleganta desavarsita a pantofilor.

Cu o experienta de peste 20 de ani in industria marochinariei, Mineli Boutique ofera publicului feminin calitate la prêt accesibil; eleganta prin modelele unice si unicitate prin realizarea manuala a fiecarui pantof.

Noua colectie Mineli Boutique isi propune sa vina in ajutorul femeii puternice, sofisticate si elegante printr-o serie de produse realizate exclusive din piele fabricata in Italia si accesorii folosite de marile case de moda. In reteaua de magazine din toata tara, dar si din Italia puteti gasi sandale gladiator – must have-ul sezonului cald; pantofi stiletto cu toc metalic; sandale din piele de piton si pene de strut; dar si pantofi sport intr-o paleta de culori metalice.

“Mineli a devenit extensia elegantei unei femei. Sunt pantofii care te conduc catre succes, oferind fiecarei doamne senzualiate si incredere in sine. Fiecare accesoriu sau bucata de piele sunt atent selectate din cele mai importante fabrici din Italia, pentru a fi mai apoi prelucrate in atelierele nostre din Romania”, a declarat Ionut Glavan.

Brandul Mineli a primit si recunoastere international, fiind premiat in anii 2013-2014 in cadrul Romanian Fashion Awards. Date contact: www.mineliboutique.ro si Calea Victoriei 112,Smardan 43.

Citeste si

Leave a Comment