Prima pagină » Laura Cosoi te intreaba daca “Rămâi la masă?”

Laura Cosoi te intreaba daca “Rămâi la masă?”

by Mirela Dinica
0 comment

Laura Cosoi lanseaza pe 5 martie prima ei carte de bucate. Volumul “Rămâi la masă? Rețete de suflet pentru cei dragi” este un jurnal culinar, splendid ilustrat, unde sunt adunate rețete sănătoase pe care Laura Cosoi le îndrăgește – feluri de mâncare pe care le prepară adesea, spre deliciul familiei și al prietenilor de suflet.

Cartea poate fi deja precomandată pe site-ul editurii Curtea Veche și începând cu 5 martie poate fi găsită în librăriile din toată țara. „Există momente în viață când timpul merită să se oprească în loc. Masa cu cei dragi este unul dintre ele, așa că am adunat în această carte rețete sănătoase și gustoase pe care eu le gătesc pentru familia și prietenii mei.”, declara Laura Cosoi care a participat acum cateva luni si in show-ul culinar MasterChef – Proba celebritatii, de la Pro Tv unde a cucerit chefii emisiunii, dar si telespectatorii cu retetele ei.

Cunoscuta actriță și vedetă TV, apreciată pentru stilul de viață echilibrat bazat pe o alimentație sănătoasă, dans și sport, dorește să împărtășească publicului pasiunea sa pentru gătit și trucurile personale care fac ca fiecare zi să fie frumoasă și sănătoasă.

Rețetele din carte sunt ușor de pregătit, rapide și pline de ingrediente sănătoase. De la supe și aperitive până la salate și deserturi, luăm parte la o incursiune în lumea culinară a unei vedete – a cărei intenție, după cum ea însăși mărturisește, este de a destăinui o frântură din universul ei, din modul în care își petrece timpul liber, din ceea ce dorește să împartă cu toți cei dragi. Astfel, dincolo de o carte de bucate, Laura Cosoi oferă în dar admiratorilor ei o mostră a stilului său de viață, o exprimare a bucuriei nu doar de a te hrăni echilibrat, ci și de a trăi armonios, cu pasiune și iubire.

Volumul este inclus în colecția Să fii sănătos de la Curtea Veche Publishing.

Citeste si

Leave a Comment