Home VEDETEMONDEN Laura Zapata, fascinată de litoralul românesc

Laura Zapata, fascinată de litoralul românesc

by Mirela Dinica
0 comment

Celebra actriță de telenovele s-a aflat pentru câteva zile în România și nu a ratat ocazia de a vizita litoralul românesc unde a filmat pentru noul ei videoclip.  Laura Zapata a venit la noi în țară la invitația lui Radhu, singurul artist român ce cântă cumbia și care a devenit celebru în Mexic.

Odată ajunsă pe litoral, actrița a început cu o vizită în stațiunea Mamaia, apoi a petrecut timpul în Constanța și în Eforie. “Îmi place totul aici.

Despre Cazino citisem înainte să ajung în România și mi-am dorit foarte tare să îl văd. Marea este curată, plajele frumoase, iar mâncarea mi-a plăcut foarte tare. Supa de scoici, borșul de pește și rapanele au fost printre preferatele mele la mare. La fel de tare mi-au plăcut papanașii și ciorba de văcuță. Oamenii în România m-au primit foarte frumos și am fost încântată să descopăr că telenovelele în care am jucat au fost atât de apreciate”, a mărturisit Laura Zapata.

Actrița a filmat în România două videoclipuri, unul împreună cu Radhu și altul singură, clipuri ce vor fi difuzate atât în România, cât și în Mexic. Parteneri: Best Artist Events, Hotel Ibis Constanța, Restaurant Pescăresc Între Ape – Eforie, Restaurant  La Mama – Ateneu.

Citeste si

Leave a Comment