Prima pagină » Liderul albanezilor interlopi care au evadat din puscaria din Grecia a fost impuscat

Liderul albanezilor interlopi care au evadat din puscaria din Grecia a fost impuscat

by Nikos Koudounis
0 comment

Unu din cei mai periculosi interlopi albanezi care  a evadat dintr-o inchisoare din Grecia a fost impuscat mortal acum o ora de fortele speciale ale politiei EKAM. Incidentul a avut loc in aproprierea granitei cu Albania la satul Vrosina.

Interlopul Marian Kola, liderul albanezilor interlopi care au evadat acum 2 luni de la inchisoarea orasului Trikala, a fost aseara identificat  cu ajutorul camerelor termice ale politiei elene. Acesta insotit de un locotenent de al lui au fost surprinsi mascandu-se pe drumul ce ducea spre granita cu Albania. Imediat au fost sesizate fortele speciale care au inconjurat zona. Cand interlopul a inteles ca politia l-a inconjurat a tras mai multe gloante. Politia a ripostat si l-a ucis, iar locotenentul lui este ranit. De mentionat ca din cei 8 albanezi interlopi care au evadat acum 2 luni, 4 dintre ei au fost impuscati mortal si 4 au fost prinsi.

Liderul Marian Kola cu cateva secunde inainte sa fie impuscat mortal de fortele politiei elene EKAM asa cum a fost surprins de camere speciale ale politiei in padurile din aproapiere de granita cu ALBANIA
interlopul albanez deja impuscat si inconjurat de fortele speciale ale politiei

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type