Home ACTUALITATE Liderul albanezilor interlopi care au evadat din puscaria din Grecia a fost impuscat

Liderul albanezilor interlopi care au evadat din puscaria din Grecia a fost impuscat

by Nikos Koudounis
0 comment

Unu din cei mai periculosi interlopi albanezi care  a evadat dintr-o inchisoare din Grecia a fost impuscat mortal acum o ora de fortele speciale ale politiei EKAM. Incidentul a avut loc in aproprierea granitei cu Albania la satul Vrosina.

Interlopul Marian Kola, liderul albanezilor interlopi care au evadat acum 2 luni de la inchisoarea orasului Trikala, a fost aseara identificat  cu ajutorul camerelor termice ale politiei elene. Acesta insotit de un locotenent de al lui au fost surprinsi mascandu-se pe drumul ce ducea spre granita cu Albania. Imediat au fost sesizate fortele speciale care au inconjurat zona. Cand interlopul a inteles ca politia l-a inconjurat a tras mai multe gloante. Politia a ripostat si l-a ucis, iar locotenentul lui este ranit. De mentionat ca din cei 8 albanezi interlopi care au evadat acum 2 luni, 4 dintre ei au fost impuscati mortal si 4 au fost prinsi.

Liderul Marian Kola cu cateva secunde inainte sa fie impuscat mortal de fortele politiei elene EKAM asa cum a fost surprins de camere speciale ale politiei in padurile din aproapiere de granita cu ALBANIA
interlopul albanez deja impuscat si inconjurat de fortele speciale ale politiei

Citeste si

Leave a Comment