Prima pagină » Liviu Vârciu se pregătește să obțină permisul moto

Liviu Vârciu se pregătește să obțină permisul moto

by Mirela Dinica
0 comment

Liviu Vârciu se pregătește să mârâie, dar în trafic. Simpaticul prezentator al show-ului cu pedigree de vedetă, „Ham talent”, care debutează la Antena 1 duminică, 18 octombrie, de la 20:30, s-a înscris la școala de șoferi pentru a obține permisul moto.

Liviu a luat această decizie după ce s-a îndrăgostit. De această dată, doar de o motocicletă. „Am mers cu prietenul meu foarte bun, Cătălin Cazacu, campionul Romanian SuperBike, la un salon de motoare și am văzut o motocicletă foarte frumoasă, Yamaha 2014 Stryker. Cătălin are și o cască de protecție specială, cu fața mea pe ea, așa că știu deja cât de cool voi fi pe motor”, povestește amuzat prezentatorul emisiunii „Ham talent”.

„M-am hotârât să învâț să merg pe motocicletă și să îmi fac o gașcă de bikeri, cu care să mă plimb relaxat și liniștit. Nu sunt pasionat de viteză”, declară Liviu. Spre surprinderea lui, gașca e deja formată: în echipa de producție de la „Ham talent” sunt 10 bikeri, așa că el trebuie doar să mai obțină permisul moto.

Citeste si

Leave a Comment