Home ACTUALITATESTIRI Locuinte de calitate, in Bucuresti, pentru bugete de la 21.500 de euro

Locuinte de calitate, in Bucuresti, pentru bugete de la 21.500 de euro

by Raport Monden
0 comment

Dezvoltatorii imobiliari isi recapata curajul de a demara noi constructii. Astfel, Cartierul Militari a cunoscut o dezvoltare uriasa in ultimii ani. Pozitionarea intr-o zona dezvoltata din punct de vedere comercial si traversata de o gama variata de mijloace de transport in comun, face din aceasta zona una intens cautata de clienti.

Ansamblurile rezidentiale construite in zona Militari Metro, sunt dedicate in mod special clientilor cu bugete mici si mijlocii ce acceseaza credite de tip “Prima Casa”.

Este si cazul complexului rezidential Tineretului Residence Militari.

Tineretului Residence este localizat în Chiajna, Ilfov, la doar cateva sute de metri de complexul comercial Militari Shopping Center si Metro Militari. Accesul se poate face din sectorul 6, Bd. Iuliu Maniu sau din Comuna Chiajna.

Ansamblul Tineretului Residence are acces facil catre autostrada A1 Bucuresti-Pitesti si Centura Bucurestiului, avand in imediata apropiere diferite centre comerciale (Auchan, Praktiker, Metro, Mega Image), Mc Donald’s, Kfc, piscine, SPA, gradinita, scoala, cabinete medicale si veterinare, farmacii, restaurante, club sportiv, benzinarii, statii R.A.T.B. (178, 138) si Maxi-Taxi.

Pentru clientii care cauta apartamente moderne, bine pozitionate si la preturi greu de concurat, Tineretului Residence este alegerea perfecta. Ofertele de locuinte noi sunt abundente in zona, dar acest proiect este raportat in mod direct la nevoile consumatorilor.

Acest ansamblul imobiliar ofera clientilor garsoniere, apartamente cu doua si trei camere, cu suprafete cuprinse între 33 si 70 mp, suprafata utila. Preturile apartamentelor incep de la 21.500 euro si nu urca mai sus de 54.000 euro.

Tineretului  Residence este gandit drept un ansamblu de locuinte care pune accent pe spatiu, confort, calitate si siguranta. Proiectul este ridicat pe o suprafata de 9100 mp, iar accesul limitat asigura intimitatea dorita de locatari.

Dezvoltatorii ansamblului  Tineretului Residence au transformat calitatea intr-o pasiune. Fiecare proiect este atent ingrijit, chiar si dupa vanzarea ultimului apartament. Materialele si tehnologiile folosite sunt dintre cele mai performante, acordand  atentie sporita la detalii, astfel obtinand satisfactia clientilor.

Unul dintre argumentele pentru care clientii aleg Tineretului Residence este faptul ca dezvoltatorii se implica in comunitatea creata in fiecare ansamblu rezidential construit. Sunt proactivi, raspund prompt solicitarilor si se implica in crearea asociatiei de locatari și dezvoltarea facilitatilor din jurul ansamblului de locuinte.

Ceea ce ii diferentiaza fata de restul pietei este faptul ca le permit clientilor implicarea directa in constructia locuintei lor. Viitorii proprietari pot sa intervina asupra modului in care se finiseaza apartamentul ales și sa il personalizeze dupa bunul plac. Acestia au la dispozitie o gama variata de modele si culori de gresie, faianta, parchet, usi interioare, alegand direct din magazinele de specialitate materialele folosite la finisaje. Singura conditie este ca rezervarea apartamentului sa se faca din timp.

Apartamente noi militari 33

Citeste si

Leave a Comment