Home VEDETEMONDEN Lorraine si Marian Baicu au cucerit inimile spectatorilor din Franta

Lorraine si Marian Baicu au cucerit inimile spectatorilor din Franta

by Mirela Dinica
0 comment

Lorraine si Marian Baicu, un duo de renume, cunoscut in Romania si in Franta, au cucerit inimile spectatorilor si sufletele doritorilor de muzica buna si selecta!

Lorraine, cunoscuta publicului roman si ca Edith Piaf de Roumanie, face un alt fel de show si reuseste să combine, cu usurinta, mai multe stiluri muzicale. Celebra interpretă ne incanta cu vocea ei calda si catifelată, pe care o pune in valoare in diversitatea de  cantece frantuzesti  si românesti din repertorul creat! Lorraine abordeaza cu ușurință muzica de petrecere si folclor, chansonetele frantuzesti si chiar si piese rusesti!

Marian Baicu, partenerul de scenă, dar și de viață al artistei, este un celebru acordeonist roman, urmas al marelui Fărâmiță Lambru sau al lui Victor Pandelescu. Marian Baicu are un repertoriu vast cu cu piese deosebite din muzica lautareasca, veche si actuala, folclor romanesc, dar si muzica jazz, valsuri si tangouri cunoscute la nivel internațional!

Lorraine și Marian Baicu spun că muzica, pentru ei, nu mai ascunde niciun secret, asta pentru că au studiat numeroase genuri și pot face față oricărei provocări muzicale. Cei doi artiști au susținut nenumărate concerte și au participat la o mulțime de evenimente private de-a lungul anilor. De asemenea, Lorraine și Marian Baicu susțin spectacole de revistă și la restaurantul pe care îl dețin în Franța, la Nantes și sunt pregătiți să vă transforme orice eveniment din viața dumneavoastră într-unul special, fie ca e vorba de nuntă, botez ori o aniversare.

Citeste si

Leave a Comment