Home AUTO Lotus Forza a strălucit la SIAMB 2012

Lotus Forza a strălucit la SIAMB 2012

by Raport Monden
0 comment

SIAMB 2012 și-a deschis porțile oficial în Piața Constituției din București. Forza Rossa, reprezentantul oficial Lotus în România, Serbia, Muntenegru și Republica Moldova a fost prezentă cu un stand, unde întreaga gamă actuală a fost expusă.

Lotus Elise, este modelul sportiv cel mai bine vândut al mărcii, la SIAMB fiind prezentă ultima generație. Roadster-ul, recunoscut pentru agilitatea și manevrabilitatea extraordinară dar și pentru greutatea de doar 876 kg, raportată la o putere de 136 cai și un consum de benzină de doar 5 l/100km este și cel mai abordabil, cu prețuri începând de la 33,000 EUR.

Lotus Forza Rossa a expus și un Lotus Exige S, de 220 cai putere, o mașină mai sportivă, care prin design-ul și elementele aerodinamice se adresează pasionaților de competiții și de performanțe pure.

Una din vedetele salonului a fost Lotus Evora S, a Poliției Române, prezentă chiar la intrarea principală a vizitatorilor. Modelul de lance al constructorului britanic are o putere de 350 cai putere și poate atinge viteze de 280 km/h.

Lotus este de altfel și una din echipele favorite la victorie în Campionatul Mondial de Formula 1, cu piloții Kimi Raikkonen și Romain Grosjean.

Citeste si

Leave a Comment