Prima pagină » Louis Vuitton creează o colecție specială pentru BMW i8

Louis Vuitton creează o colecție specială pentru BMW i8

by Mirela Dinica
0 comment

Genți de avangardă realizate din fibră de carbon create de o marcă de lux pentru unul din cele mai spectaculoase automobile sport din lume.

Louis Vuitton, pionierul artei în călătorie, a creat un set special de călătorie pentru cel mai avangardist automobil sport – modelul hibrid plug-in BMW i8. Colecția inovatoare cuprinde două genți de călătorie, o servietă business și o geantă pentru costume. Pentru a asigura utilizarea optimă a spațiului, piesele de călătorie au fost adaptate pentru a se potrivi perfect în interiorul BMW i8.

Louis_Vuitton_pentru_BMW_i8_small_800x599 (4)

Distincție și eleganță – designul

Cu o nuanță discretă, negrul carbon al acestei game de bagaje se potrivește perfect culorilor BMW i8. Aspectul sofisticat se datorează inconfundabilului model cadrilat Damier – o emblemă a casei Louis Vuitton – și semnăturii Louis Vuitton gravată cu laser. Culorile negru și albastru electric utilizate în căptușeala cu microfibră au fost inspirate de culorile emblematice pentru BMW i, iar mânerele genților sunt realizate din piele colorată natural, un simbol al calității Louis Vuitton. Toate piesele colecției, cu excepția genții pentru costume, dispun de ecusoane din piele pentru nume și tradiționalul lacăt Louis Vuitton.

Louis_Vuitton_pentru_BMW_i8_small_800x599 (2)

Dezvoltare durabilă – materialul

Inspirat de designul vizionar al BMW i8, gențile și geamantanele – asemenea inovatoarei celule a pasagerilor de la automobilul sport – sunt realizate integral din fibră de carbon. Acest material revoluționar – deopotrivă, foarte ușor și extrem de rezistent – a fost utilizat de Louis Vuitton pentru a crea o țesătură specială. Oferă un nivel mai înalt de robustețe și rezistență – ca atare, face față rigorilor călătoriei, indiferent cât de lungă și dificilă este aceasta.

Louis_Vuitton_pentru_BMW_i8_small_800x599

Adaptate pentru BMW i8 – gențile

Piesele exclusive create de Louis Vuitton se potrivesc perfect în BMW i8. Weekender GM i8, cu curele de transport în mână și pe umăr, are designul adaptat pentru a intra în portbagaj, în timp ce Garment Bag i8 este potrivit pentru etajera spate de la BMW i8. Business Case i8, cu carcasă robustă și ideală pentru transportul unui laptop, se potrivește cu forma scaunelor din spate, în timp ce micul Weekender PM i8 este conceput să stea pe suprafața servietei.

Gama de bagaje Louis Vuitton va fi disponibilă la cerere în anumite magazine Louis Vuitton de pe mapamond (München, Milano, Londra, Paris, Moscova, Dubai, New York, Los Angeles) cu începere de la 1 aprilie 2014.

Louis_Vuitton_pentru_BMW_i8_small_800x599 (1)

Citeste si

Leave a Comment