Home VEDETEEVENIMENT Low Deep T gătește “ca și cum ar face dragoste”

Low Deep T gătește “ca și cum ar face dragoste”

by Mirela Dinica
0 comment

Celebrul autor si interpret al single-ului international “Casablanca”, Low Deep T, se afla in Romania si va concerta pe 21 septembrie in clubul B.O.A., iar pe 22 septembrie in club Divino din Galati. Low Deep T a fost prezent in premiera la un post de radio in Romania zilele trecute.

Aflat pentru a 3-a oara in Romania, Low Deep T a povestit cum a ales numele piesei Casablanca. “Acum 3 ani, cand am inceput sa cant, nu aveam prea multi fani in lume. Aveam multi in Maroc, in schimb, si pentru ca mi-au oferit multa dragoste si sustinere, m-am gandit sa le raspund si eu la fel. Asa ca am decis ca aceasta piesa de dragoste sa se numeasca <Casablanca>”, a declarat artistul, care a vizitat celebrul oras o singura data si i-a placut foarte mult. El a mai adaugat ca locurile prin care merge si oamenii pe care ii intalneste sint o reala sursa de inspiratie.

In ceea ce priveste lucrurile mai putin stiute despre el a fost ca ii place foarte mult sa gateasca si nu oricum, reusind sa ii uimeasca pe GreeG si pe Onuc cu marturisirea lui: “Gatesc ca si cum as face dragoste. Incet” si de asemenea ca i-ar placea sa fie Dj de radio si sa aiba o emisiune noaptea, unde sa vorbeasca despre iubire si despre suflet. Artistul a marturisit ca se simte bine in Romania, iar prima data a aflat despre tara noastra in 1989, in contextul Revolutiei si al dictaturii lui Ceausescu, care tocmai lua sfarsit. In ultima perioada insa s-a familiarizat cu aceste locuri, a descoperit mancarea romaneasca, care i-a placut, la fel si cluburile, unde a avut concerte, declarand ca la capitolul decorarii interioare acestea sint fantastice, chiar mai spectaculoase decit cele din Londra, unde locuieste in prezent.

Insa, Low Deep T nu a venit atit de des in Romania datorita vreunei romance, desi GreeG si Onuc nu au exclus initial aceasta posibilitate. Insa artistul a declarat ca “sint intrebat frecvent ce parere am despre femeile romance insa nu am avut niciodata timp sa cunosc pe nimeni. Poate imi gasiti voi pe cineva. Daca va rog frumos”, a glumit Low Deep T, care a interpretat live o parte din piesa Casablanca si a spus ca prefera sa asculte orice gen de muzica, considerand ca aceasta se imparte in doua: muzica buna si muzica proasta.

Ascultati cele doua piese ale lui Low Deep T:

LOW DEEP T – BIG LOVE 
http://www.youtube.com/watch?v=Iw3JuQyVZGc&feature=related

LOW DEEP T – CASABLANCA 
http://www.youtube.com/watch?v=r7cCmbfcjXg&feature=related

Citeste si

Leave a Comment