Home VEDETEINTERVIURI Luana Ibacka: «Pustiul nu mă atrage deloc»

Luana Ibacka: «Pustiul nu mă atrage deloc»

by Predescu Cristina
0 comment

Când auzi numele Luana Ibacka, gândul îți zboară imediat spre o femeie care știe să îmbine perfect eleganța și spiritul rebel, senzualitatea și seriozitatea. Iar stilul ei este un reper, fiind deseori apreciată pentru eleganța pe care o afișează la evenimente sau în viața de zi cu zi.

Luana Ibacka Ce a mai facut Luana Ibacka în ultimul timp?
Îmi place “ultimul timp”, este cel mai bun dintre toate timpurile! Simt că trăiesc o vacanță, pentru că este mai puțin de lucru, orașul este gol, aleg activitățile și oamenii în care investesc orele zilei. În week-enduri merg la mare sau la munte.

Ai emisiune TV și totuși te-ai retras din lumina reflectoarelor. De ce?
Este fantastic să constat că am emisiuni de 10 ani fără oprire! Nu am pauză sau reluări. Doar două sezoane din „Fermier caut nevastă” s-au reluat acum câțiva ani. În rest produc, săptămânal, reportaje originale. În decembrie 2012 am aniversat 100 de ediții „Cunoaște, visează, iubește”, o emisiune liniștită, despre valori și oameni în care cred. Cât despre reflectoare… am vreo opt chiar în studioul meu. Prea multă lumină devine orbitoare, așa că gestionez cu atenție relația cu „strălucirea” în exces!

Luana IbackaCe proiecte pregătești?
Îmi place să cred că nu mai durează mult și găsesc o cale mare pentru o emisiune de talente în comunicare, exprimate intr-un talk show simplu, Luana SHOW. Emisiunea curentă, difuzată duminica la Prima TV, continuă desigur, dar evoluez spre un proiect în care puterea minții, charisma să conducă divertismentul de acasă. Ne trebuie foarte puțin că să intrăm într-o comunicare de calitate, iar eu am crezut dintotdeauna în televiziune și mass-media. În paralel, mă pregătesc să devin un trainer și un speaker din ce în ce mai competent, pentru a răspunde cu ușurință noilor tendințe prin care companiile își motivează angajații și prin care adulții îi orientează pe cei mici spre adevărata cunoaștere.

Cum este să fii „single mom”?
Orice femeie este proiectată să fie și „single mom”. Mereu le-am avut pe toate, sunt obișnuită să trăiesc pe picioarele mele, iar datoriile de mamă m-au înnobilat, dar m-au și trezit la realitățile comune ale vieții.

Luana IbackaCare a fost cel mai frumos moment al carierei? Dar cel mai dificil?
Anual sunt momente grele. În ultimul timp… lunar! Dar este ca un joc. Mă provoacă să fiu în horă, nu în afara ei.

Deseori ești privită ca un reper al eleganței. Cum reușești?
Mă bucur să constat că sunt un „reper”. Sunt și elegantă, și rebelă, îmi place să fiu și senzuală, și serioasă. Aleg „să mănânc” zilnic toate gusturile și toate culorile, dacă mă înțelegi… 🙂 Întotdeauna este o linie foarte subțire între un gust și altul. Cât despre amestecuri, nu mai spun ce pot genera! Cred că este important să ții propria viață în control și atunci exprimi „esența” ta, felul în care poți fi unic (chiar și prin felul în care arăți). Astfel poți fi perceput ca „elegant”, frumos sau cu atitudine, dar – de fapt – ești doar TU!

Ce ritualuri de înfrumusețare ai?
Mă apuca așa, câte un sezon în care investesc și în acest plan, în rest este doar puterea gândului. Mă „înfrumusețez” crezând despre mine că sunt perfectă, exact așa cum sunt. 🙂

Regreți vreo decizie majoră din viață?
Nu, mereu am gândit într-un fel legat de vârstă, context, acțiune, persoană. Apoi am gândit în alt fel. Mereu a fost cu pasiune și iubire. Deci, fără regrete…

Poți reuși în media fără să-ți clădești o imagine „fată rea”?
Normal! Cu o singura condiție: să crezi că poți reuși!

Te ocupi singură de imaginea ta sau lucrezi cu un specialist în PR?
Am, desigur, PR-ul meu de la Prima TV, de când am emisiuni aici. Recent, colaborez și cu un PR extern, cu care vom deveni mai vizibili curând…

Luana IbackaDacă ai pleca în vacanță pe o insulă pustie, care ar fi cele trei lucruri de care nu te-ai lipsi?
Pustiul nu mă atrage deloc. Insulele, nici atât. Aș sta un week-end cu iubitul meu oriunde, fără nimic, doar noi doi…

Și de ce anume ai vrea să scapi/auzi pe timpul vacanței…
În orice clipă aș vrea să nu mai aud oamenii care se plâng, care se văicăresc și care îi judecă pe ceilalți. Este starea care generează suferință.

Citeste si

Leave a Comment