Home VEDETEEVENIMENT Gerard Butler nu ți-e frică că o pierzi? Mădălina Ghenea se va întâlni cu Di Caprio la Roma

Gerard Butler nu ți-e frică că o pierzi? Mădălina Ghenea se va întâlni cu Di Caprio la Roma

by Mirela Dinica
0 comment

Mădălina Ghenea va participa la Festivalul Internațional de Film de la Roma, in perioada 9-17 noiembrie, la premiera noului ei film Razza Bastarda”, în regia lui Alessandro Gassman unde joacă rolul Dorinei, o imigrantă de naționalitate română în Italia, care-și câștigă existența într-un mod de care nu este mândră.

Visele și ambițiile sale sunt înăbușite de realitatea societății în care trăiește. La acest festival, va avea loc și premiera noului film al lui Quentin Tarantino, Django Unchained, care îl are în rol principal pe Leonardo DiCaprio. Mădălina este la a doua experință cinematografică, după debutul ei în comedia italiană I Soliti Idioti, în anul 2011, în regia lui Enrico Lando. În această perioadă Mădălina filmează alături de o distribuție impresionantă, pentru producția filmului Dom Hemingway, în regia lui Richard Shepard, ce va fi lansat pe marile ecrane în toamna lui 2013.

Despre  Mădălina  Ghenea: Actriță și fotomodel, s-a născut la 8 august 1987, în Slatina. Cariera sa, în domeniul modei, a început pe când avea doar 15 ani când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni, urmând să participe la prezentări de modă din toată lumea, România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania și să colaboreze cu branduri renumite. Este imaginea de brand pentru compania de telefonie mobilă TRE-Italia și pentru brandul de haine DEHA. În anul 2010 debutează în televiziune ca participantă la popularul concurs Ballando con le stele, difuzat de postul TV Rai Uno-Italia. Debutează în cinematografie, în 2011, ca și actriță în comedia italiană I Soliti Idioti, iar anul acesta acceptă și provocarea unui rol dramatic în filmul Razza Bastarda.

Citeste si

Leave a Comment