Home ACTUALITATE Magic FM o sarbatoreste pe Laura Pausini

Magic FM o sarbatoreste pe Laura Pausini

by Raport Monden
0 comment

Vineri, 15 iunie, Magic FM o sarbatoreste pe Laura Pausini si va difuza, pe parcursul întregii zile, cele mai frumoase cântece ale artistei, precum și povestea carierei muzicale a acesteia.

„Laura Pausini este una dintre puținele artiste din Italia care a învățat spaniola tocmai pentru a scoate un album în această limbă”, spune Liana Stanciu, realizatoare Magic FM.

„‘Strani Amori’ și ‘ La Solitudine’ îmi aduc aminte de începuturile mele în radio, când cele două piese erau în heavy rotation”, mai declară Liana Stanciu.

Laura Pausini  s-a născut în Italia și este câștigătoare a premiilor Grammy și Grammy Latin, este foarte cunoscută în țara natală, dar și în Spania, America Latina și statele din Europa de Est. La 13 ani, Laura Pausini înregistra primul său cantec, iar în anul 1993 cucerea Italia cu “La Solitudine” în festivalul San Remo. 

Pe data de 11 noiembrie 2011 Laura Pausini și-a lansat cel mai recent album, „Inedito”. Turneul de promovare al albumului va debuta pe 22 decembrie la ‘MediolanumForum’ din Assago, în apropiere de Milano și se va întinde pe o perioadă de un an, cuprinzând mai mult de 100 de concerte.

Ascultă vineri la Magic FM cele mai frumoase cântece și povestea Laurei Pausini.

Citeste si

Leave a Comment