Home VEDETEEXCLUSIV EXCLUSIV! Fiica actriței Maia Morgenstern, Ana Isadora, a plecat de acasă cu tatăl ei

EXCLUSIV! Fiica actriței Maia Morgenstern, Ana Isadora, a plecat de acasă cu tatăl ei

by Mirela Dinica
0 comment

Talentata actriță Maia Morgenstern face încercări disperate în ochii opiniei publice să păstreze aparențele unei căsnicii solide, și speră că poate depăși criza care a intervenit de un an în relația cu soțul său, Dumitru Băltățeanu. 

De altfel, actrița a reușit, pentru a-și păstra imaginea nepătată, să-l convingă pe soțul ei să meargă împreună „într-o foarte scurtă vacanță cu copiii”, după cum s-a exprimat aceasta telefonic, ieri, în emisiunea lui Mădălin Ionescu, „Drept la țintă”.

„Au convenit să vândă vila din Militari”

Toate aceste declarații ale actriței sunt însă încercări disperate de a păstra aparențele, susține o prietenă de familie a celor doi soți care a declarat pentru raportmonden.ro: „Maia nu a vrut inițial să divorțeze, deoarece nu a vrut să mai bifeze încă un eșec sentimental. Doru (n.r. Dumitru) a vrut să părăsescă de mai multe ori căminul conjugal din cauza neînțelegerilor frecvente pe care le avea cu Maia, dar aceasta nu l­-a lăsat. Săptămâna trecută însă, Maia i-a spus să plece, l-a dat afară practic cu bagajele și i-a dat și fetița în grijă, pe Ana Isadora, în vârstă de 7 ani. Doru stă acum cu fiica lor într-un apartament de două camere, iar cei doi au convenit să scoată la vânzare vila din Militari. Din câte știu eu, Maia i-a dat fetița lui Doru ca să se răzbune pe el, iar acum vrea să păstreze aparențele în fața presei și spune că a plecat cu Doru și copiii în vacanță. Cei doi nu mai locuiesc împreună de câteva zile, Maia este rănită acum în orgoliu, însă Doru este cel care suferă cu adevărat. El a iubit­-o foarte mult, ea  joacă teatru atat pe scenă, cat și în viața personală. ” 

Citeste si

Leave a Comment