Prima pagină » Marele Atlas Ilustrat al Corpului Uman

Marele Atlas Ilustrat al Corpului Uman

by Mirela Dinica
0 comment

„Marele atlas ilustrat al corpului uman” este o lucrare de referinta indispensabila pentru familie, care contribuie la intelegerea modului in care corpul este alcatuit si functioneaza.

Folosind sute de ilustratii si diagrame realizate special, alaturi de imagini uimitoare preluate cu tehnologie microsocpica de ultima ora, aceasta lucrare analizeaza corpul sanatos si atinge cele mai importante boli si afectiuni, optiuni de tratament si subiecte cum ar fi cercetarea celulelor stem, afectiuni digestive si transplantul de organe.  Acest volum impresionant incepe cu o privire asupra tehnologiilor care le permit medicilor si cercetatorilor sa vada si sa lucreze in interiorul corpului viu.

Continutul Atlasului prezinta: principiile de baza, cum ar fi capitole despre celule si tesuturi, ADN si informatii generale despre genetica si boli infectioase; capitolele dedicate sistemelor principale ale corpului si problemelor de sanatate aferente. In toata lucrarea, explicatiile clare descriu procesele fiziologice, de la respiratie si pomparea ritmica a inimii, pâna la coordonarea complexa, la secunda, a sistemelor nervos si endocrin; alte sectiuni prezinta pielea umana, muschii si oasele, sistemul urinar, sistemul imunitar si organele de reproducere.

Aceasta bogatie de informatii este reliefata de cele peste 700 de fotografii si ilustratii minunate ale sistemelor corpului si elementelor acestora.

Pret:  149 lei 

Citeste si

Leave a Comment